İşçi eklemesi yapınEkli dosyayı görüntüle 39598
Bu tüp outworld'e bağlı ama dışarı çok çıkıyordu bende tüpün ağzını pamukla kapatmak zorunda kaldım. Arada bir şekerli su veriyordum fakat strese giriyor o zamanda outworld'e bağlama sebebim buydu suluğu falan vardı yani. Un kurdum var fakat ilgilenmiyor.
Şuan düzcede kalıyorum kraliçeyi afyonda buldum. İşçi eklemek sonradan aklıma geldi benimde fakat düzce de nodus türü yok sanırım hiç bulamadım işçi ekleyemiyorum şuan.İşçi eklemesi yapın
Outworld takın ve acil besleme yapın haftada 1 outworld' e un kurdu atınElimde bir nodus kraliçesi var fakat 1 ay oldu hala yumurtlamıyor beni endişelendiriyor uzun zaman oldu. Bide sadece kraliçe var besleme yapmalımıyım ölür mü
işte sorunda orda outworld'e takınca bu seferde tüpe girmiyor birde attığım un kurdu ile ilgilenmiyorOutworld takın ve acil besleme yapın haftada 1 outworld' e un kurdu atın
birde un kurdunu verirken öldürüp mü verilmeli yoksa direk miOutworld takın ve acil besleme yapın haftada 1 outworld' e un kurdu atın
Normal şartlarda larvalar çıkana kadar besleme yapmanıza gerek yok fakat 1 ay geçmiş un kurdu verin. Sıcaklığı düzgün ayarlamadığınız için yumurtlamıyor olabilir ısıtıcı ped alın veya ışık ile ısıtın. Larvalar çıkana kadar outworld takmanıza gerek yok diye biliyorum.işte sorunda orda outworld'e takınca bu seferde tüpe girmiyor birde attığım un kurdu ile ilgilenmiyor
Un kurdunu sakın canlı verme. Hatta iyice öldür 2 ye böldükten sonra bile hareket edebiliyor stres olmasın kraliçen.birde un kurdunu verirken öldürüp mü verilmeli yoksa direk mi
Cataglyphis cinsi beslemeye ihtiyaç duyar vermek en mantıklısıNormal şartlarda larvalar çıkana kadar besleme yapmanıza gerek yok fakat 1 ay geçmiş 1 un kurdu verin. Sıcaklığı düzgün ayarlamadığınız için yumurtlamıyor olabilir ısıtıcı ped alın veya ışık ile ısıtın. Larvalar çıkana kadar outworld takmanıza gerek yok diye biliyorum.
Isıtıcı pedim yok olsa tam nasıl konumlandırmalıyım tüpün tam altına mı ?Normal şartlarda larvalar çıkana kadar besleme yapmanıza gerek yok fakat 1 ay geçmiş 1 un kurdu verin. Sıcaklığı düzgün ayarlamadığınız için yumurtlamıyor olabilir ısıtıcı ped alın veya ışık ile ısıtın. Larvalar çıkana kadar outworld takmanıza gerek yok diye biliyorum.
laptop adaptörü ile yapsak çok mu ısınırIsıtıcı pedim yok olsa tam nasıl konumlandırmalıyım tüpün tam altına mı ?
Şu an kaç derece ölçebilir misiniz?Isıtıcı pedim yok olsa tam nasıl konumlandırmalıyım tüpün tam altına mı ?
şuan ölçebileceğim aletim yok malesefŞu an kaç derece ölçebilir misiniz?
Düzce'de olduğunuzu söylemiştiniz hava sıcaklıklarına baktım, akşamları hava çok soğuk. 26 Derece civarına çekmeniz gerekiyor ısıyı.Şu an kaç derece ölçebilir misiniz?
ısıtıcı pedim yok malesef nasıl yükseltebilirim sizceDüzce'de olduğunuzu söylemiştiniz hava sıcaklıklarına baktım, akşamları hava çok soğuk. 26 Derece civarına çekmeniz gerekiyor ısıyı.
Birde ısıtıcı pedi nerden alabilirimDüzce'de olduğunuzu söylemiştiniz hava sıcaklıklarına baktım, akşamları hava çok soğuk. 26 Derece civarına çekmeniz gerekiyor ısıyı.
İnternette satan bir sürü yer var. Isıtıcı ped olmadan belki yüksek watt ampulunuz varsa kullanabilirsiniz.Birde ısıtıcı pedi nerden alabilirim
Kendim yaptığım için elektronikçilerde satılan lehim telleri var onlardan 1 metre ve bir adet 5 volt 1 amper adaptörler var bunları temin ettikten sonra sonra ısıtacağın kutunun altına köşelerden döndürerek ve birbirine temas ettirmeden teli sar sonra o adaptörlerin ucunda genellikle bir tane giriş olur orayı kes içindeki kabloyu çıkar yaniBirde ısıtıcı pedi nerden alabilirim
valla kanka helal olsun olmadı deneyeyim bunuKendim yaptığım için elektronikçilerde satılan lehim telleri var onlardan 1 metre ve bir adet 5 volt 1 amper adaptörler var bunları temin ettikten sonra sonra ısıtacağın kutunun altına köşelerden döndürerek ve birbirine temas ettirmeden teli sar sonra o adaptörlerin ucunda genellikle bir tane giriş olur orayı kes içindeki kabloyu çıkar yani
asıl kablonun üstünde kaplaması var onu çıkardıktan sonra telin iki ucuna bağla ısınma durumuna göre telin boyunu kısaltıp ısıyı arttırabilir teli uzatarak ısıyı azaltabilirsin