gerçekten mi ayırmalımıyım multi olmuyomu hiç bir şekildeOlmazlar, bugün yiyecek transferi yapan yarın kafa göz dağıtır :b
Cevap verilmiş zaten, multi olmazlar.gerçekten mi ayırmalımıyım multi olmuyomu hiç bir şekilde
Cevap verilmiş zaten, multi olmazlar.
Ama benim noduslar oldu 2 haftadır birşey olmadiMulti olurlarmı bal transferi yapıyolar birbirlerine
dostum adam dalga geçmişCevap verilmiş zaten, multi olmazlar.
Bilip bilmeden mi? Cataglyphis multisi yaptın mı daha önce zeki çocuk?dostum adam dalga geçmişfotoğrafta görülen olaya trophallaxis denir yiyecek transferi. eğer kabullenmeselerdi böyle bişey yaparlar mıydı. sanki çok eminmiş gibi yazmayın şuraya bilip bilmeden lütfen.
Maşallah ne kadar bilgilisin.fotoğrafta görülen olaya trophallaxis denir yiyecek transferi.
becerememiş olman herhangi bir cinsin multi olamayacağının kanıtı değildir.Bilip bilmeden mi? Cataglyphis multisi yaptın mı daha önce zeki çocuk?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Maşallah ne kadar bilgilisin.
Becerememiş olmam mı? Sen becerebildin mi peki? Cataglyphisler türkiyede bulunan en agresif cinslerden biri. %99 multi olmayacak bir cins. Ayrıca Hüseyin hocam dalga geçmemiş espirili bir şekilde multi olmayacaklarını söylemiş. Hobiye yeni başlayanlar bi özgüven patlaması yaşıyo herhalde hepsi böyle.becerememiş olman herhangi bir cinsin multi olamayacağının kanıtı değildir.
Dalga geçmedim dostum, mizahi bir şekilde olmayacağını söyledim. İroni yapsaydım bunu zaten belirtirdim. @Bulut_Mercan'ın söylediği gibi Cataglyphis oldukça agresif ve stresli bir cinstir. Şu an anlaşıyor olsalar da ileride ki özellikle işçiler çıkmaya yaklaşınca kavga etme ihtimalleri çok yüksek. Sağlıklı bir şekilde işçileri çıksa bile işçiler çıkınca bu sefer işçiler 1 kraliçeyi öldürecektir. Riske atılmaması lazım diye düşünüyorum. Konunun beceriksizlikle alakası yok. Daha önce defalarca kavga ettikleri için kraliçesini kaybeden cataglyphis sahipleri gördüm, doğada kaç tane Cataglyphis kolonisi gördüm hiçbiri multi değildi. Bunun neresi hata?dostum adam dalga geçmişfotoğrafta görülen olaya trophallaxis denir yiyecek transferi. eğer kabullenmeselerdi böyle bişey yaparlar mıydı. sanki çok eminmiş gibi yazmayın şuraya bilip bilmeden lütfen.
Yani üç nodus kraliçem var ikisi Multi oldu sen beceremediysen ben ne yapayımBilip bilmeden mi? Cataglyphis multisi yaptın mı daha önce zeki çocuk?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Maşallah ne kadar bilgilisin.
sen @efetrhan ın fake hesabı falan mısın?Yani üç nodus kraliçem var ikisi Multi oldu sen beceremediysen ben ne yapayım
Olabilir brom haha 😂 bu arada amacım kavga çıkarmak değil ben yaşadığımı söyledim 🙂sen @efetrhan ın fake hesabı falan mısın?![]()
Düzgün bir hitapla cevap vermek daha mantıklı. Pratensisin yazısını okumanı tavsiye ediyorum. Düzgün bir şekilde anlatmış olayıYani üç nodus kraliçem var ikisi Multi oldu sen beceremediysen ben ne yapayım
Haklisin yanlış yaptımDüzgün bir hitapla cevap vermek daha mantıklı. Pratensisin yazısını okumanı tavsiye ediyorum. Düzgün bir şekilde anlatmış olayı![]()
Fotoğrafını atabilir misin acaba ?Yani üç nodus kraliçem var ikisi Multi oldu sen beceremediysen ben ne yapayım
Eskiden başarılı olmuştur, şimdi kolonisi hayatta değildir muhtemelen. Hayatta olsa bile ilk işçi doğmamıştır bence.Fotoğrafını atabilir misin acaba ?