Nodus güncellemesi.

LuciFeci

Minör
Üye
Arkadaşlar uzun zaman önce bir blog paylaşmıştım belki ordan tanıyorsunuzdur beni. Türkiye'nin ilk Nodus kolonisini oluşturan biriyim( görünürde sadece ben yapmıştım zamanında) neyse konumuza gelelim.
İklim değişimi, bölgesel soğukluk ve sıcaklık vsvs olaylar yüzünden bu sene Nodus'ları bol bol göreceğiz. Özellikle haziran ayının her gününde karşınıza Nodus çıkabilir
Bu sene 3 kraliçe yakalamayı düşünüyorum.

1.Kraliçe kölesiz sadece kendi kendine yetebilen
2.Kraliçe normal işçili olacak (1 veya 2 tane)
3.Kraliçe ise major işçili olacak.

Bu blog sadece başlangıç olacak. Kolonilerim prens ve prenses üretene kadar güncellemeyeceğim. Veya alt başlık oluştururum.
Nodus hakkında bilgi almak isteyen iletişime geçebilir.

Eski kolonimden bir anı...
1000027242.jpg

LuciFeci

Minör
Üye
Birinci deneyeceğim kraliçemi rastgele gezerken buldum. Abdomeni oldukça küçük besinsiz kalmış. Eve gidince yapacağım ilk işim beslemek olacak. Bu birinci deney kraliçem. Diğerleri bulunca güncelleme yapacağım iyi forumlar.
IMG_0555.jpeg

LuciFeci

Minör
Üye
IMG_0822.png
Cataglyphis güncellemesi;

3.Deney 2 major denedim fakat biri aksilik çıkardığı için kraliçe ile kavga ettiler. Diğer major ise köleliği kabul etti. Şuan kraliçem ilk yumurtasını çıkardı, durumu gayet iyi. Güncellemeye bu kraliçem ile devam edeceğim.

Nothing

Yasaklı Üye
Üye
Arkadaşlar uzun zaman önce bir blog paylaşmıştım belki ordan tanıyorsunuzdur beni. Türkiye'nin ilk Nodus kolonisini oluşturan biriyim( görünürde sadece ben yapmıştım zamanında) neyse konumuza gelelim.
İklim değişimi, bölgesel soğukluk ve sıcaklık vsvs olaylar yüzünden bu sene Nodus'ları bol bol göreceğiz. Özellikle haziran ayının her gününde karşınıza Nodus çıkabilir
Bu sene 3 kraliçe yakalamayı düşünüyorum.

1.Kraliçe kölesiz sadece kendi kendine yetebilen
2.Kraliçe normal işçili olacak (1 veya 2 tane)
3.Kraliçe ise major işçili olacak.

Bu blog sadece başlangıç olacak. Kolonilerim prens ve prenses üretene kadar güncellemeyeceğim. Veya alt başlık oluştururum.
Nodus hakkında bilgi almak isteyen iletişime geçebilir.

Eski kolonimden bir anı...
Ekli dosyayı görüntüle 48082
Hocam kaç derecede ve nemde bulma ihtimalim artar

esepretx

Yasaklı Üye
Üye
Bende heryerde arıyorum bulamıyorum bi ben bulamadım heralde.