Bildiğim kadarıyla mantis alım satımı yasal değil ülkemizde, tabi bu yasaklara ne kadar uyuyoruz orası muamma..Merhaba hobiye yeni başlayan birisiyim, mantislere genel olarak ayrı bir ilgim olduğu için beslemek istiyorum fakat nereden satın alınacağını veya bulunacağı hakkında yeterli bilgim yok maalesef.
Hocam selamlar. Bende sizin gibi mantislere ilgi duyuyorum. Her yıl illaki 4 5 tane buluyorum. Dilerseniz sizinle iletişime geçebileceğim bir yer olursa elimde olduğunda size gönderebilirimMerhaba hobiye yeni başlayan birisiyim, mantislere genel olarak ayrı bir ilgim olduğu için beslemek istiyorum fakat nereden satın alınacağını veya bulunacağı hakkında yeterli bilgim yok maalesef.
olur vallahi, sağ olun.Hocam selamlar. Bende sizin gibi mantislere ilgi duyuyorum. Her yıl illaki 4 5 tane buluyorum. Dilerseniz sizinle iletişime geçebileceğim bir yer olursa elimde olduğunda size gönderebilirim
İnstagram'dan iletişime geçebiliriz, instagram'daki ismim sin0pe57.Hocam selamlar. Bende sizin gibi mantislere ilgi duyuyorum. Her yıl illaki 4 5 tane buluyorum. Dilerseniz sizinle iletişime geçebileceğim bir yer olursa elimde olduğunda size gönderebilirim