Nereden kraliçe karınca satın alınır?

shadowants

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, farklı kraliçe karıncalar ya da az işçili koloniler satın almak istiyorum. Bana önereceğiniz güvenli siteler var mı?

Qrx0

Pupa
Üye
Antstoru öneririm; geçen hafta Camponotus siparişi verdim, kargolaması çok iyiydi ve kraliçe sağlam ulaştı. Karınca Sanatı’nı da tavsiye ederim, ancak elinize ulaşması bir ayı bulabiliyor, bilginiz olsun.

Eliif

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, farklı kraliçe karıncalar ya da az işçili koloniler satın almak istiyorum. Bana önereceğiniz güvenli siteler var mı?
Antstorda yoktu formikaryumu ordan aldim ama 20 gün oldu kargoya dün verilmiş ben sahibindeni öneriyorum orda çeşitli koloni ve kraliçe var

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Antstorda yoktu formikaryumu ordan aldim ama 20 gün oldu kargoya dün verilmiş ben sahibindeni öneriyorum orda çeşitli koloni ve kraliçe var
Ordan kesinlikle almayın WC çıkma ihtimali yüksek ayrıca Undergroundantworld'tan da almayın iki kere karınca aldım ordan biri WC diğeri çıktı diğerinde de prenses gönderdiler kraliçe diye.

Emre3520

Larva
Üye
Ben antistic sitesini öneririm, aldığım hiçbir ürününden pişman olmadım. Kraliçe karıncada satılıyordu ama stokta var mı bilmiyorum.