Nereden kraliçe karınca alabilirim?

kubilay06

Yumurta
Üye
Ankara mamakta yaşıyorum kraliçe karınca bulmakta zorlanıyorum o yüzden satın almak istiyorum nereden satın alabilirim? Teşekkürler

Niko990

Media
Yardımsever
İlklerden
Üye
Sahibinden veya Facebook gruplarına bakabilirsiniz fakat ben satın almanızı önermiyorum daha uçuşlar yeni başladı 2-3 ay bulmak için şansınızı deneyin derim.

kubilay06

Yumurta
Üye
Teşekkürler kışa kadar kraliçe bulmaya çalışacağım bulamassam artık satın almak kalıyor

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Ankara mamakta yaşıyorum kraliçe karınca bulmakta zorlanıyorum o yüzden satın almak istiyorum nereden satın alabilirim? Teşekkürler
bende ankaradayım bu pazar hava 19-20 derece havası gösteriyor %90 messor uçuşu olur geçen hafta batıkentte adım başı heryer kraliçeydi boş yere para vermeyin eylüle kadar kraliçe bulabilirsiniz bulamazsanız dm den yazın bana bir tane messor kraliçesi sahiplendirebilirim ama kendin bulmak ayrı bir heyecan katıyor sabretmeni öneririm.

kubilay06

Yumurta
Üye
bende ankaradayım bu pazar hava 19-20 derece havası gösteriyor %90 messor uçuşu olur geçen hafta batıkentte adım başı heryer kraliçeydi boş yere para vermeyin eylüle kadar kraliçe bulabilirsiniz bulamazsanız dm den yazın bana bir tane messor kraliçesi sahiplendirebilirim ama kendin bulmak ayrı bir heyecan katıyor sabretmeni öneririm.
Merhaba bizim burası biraz soğuk hep rüzgarlı o yüzden uçuş gerçekleştirmiyorlar eğer eylüle kadar kraliçe bulamazsam sizi bilgilendiririm

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Merhaba bizim burası biraz soğuk hep rüzgarlı o yüzden uçuş gerçekleştirmiyorlar eğer eylüle kadar kraliçe bulamazsam sizi bilgilendiririm
hangi tarafta oturuyorsunuz semt neresi

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Ankara'da 1 aydır uçuş oluyor.

nos

Yumurta
Üye
facebook veya sahibinden önermem, birkaç bilinen popüler siteler var referansı olan burada site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama iyi iş yapıyorlar. Bir iki tanesinden alışveriş yaptığım oldu

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Satın almayın arkadaşlar, kış döneminde bile değiliz. Bahar geldi, sezon açılıyor, binlerce kraliçe uçuş yapıyor. Gidip parayla satın mı alacaksınız yani, mantıklı olun biraz.

nos

Yumurta
Üye
Satın almayın arkadaşlar, kış döneminde bile değiliz. Bahar geldi, sezon açılıyor, binlerce kraliçe uçuş yapıyor. Gidip parayla satın mı alacaksınız yani, mantıklı olun biraz.
Bencede, ben aldığımda kış dönemiydi uçuşlar yoktu ama bahar döneminde almaya gerek yok

Koraykbl

Nanitik
Üye
facebook veya sahibinden önermem, birkaç bilinen popüler siteler var referansı olan burada site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama iyi iş yapıyorlar. Bir iki tanesinden alışveriş yaptığım oldu
ben afyonkarahisarda yaşıyorum ve genelde bulduğum kraliçeler kanatlı oluyor ve döllenmemiş çıkıyor. bu yüzden satın almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz

Engin

Yumurta
Üye
ben afyonkarahisarda yaşıyorum ve genelde bulduğum kraliçeler kanatlı oluyor ve döllenmemiş çıkıyor. bu yüzden satın almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz
1)hocam konu yıllanmış yeni konu açıp sormanız daha doğru olur
2)hocam kanatlı kraliçeleri de toplayın kanadı sonradan dökenler oluyor ya da kanat dökmeden koloni kurma ihtimali de var 1 hafta içinde yumurtlamazsa salın doğaya
3) hocam yinede kraliçe karınca alacağım diyorsanız ant store turkey satıyor ama dikkat edin Google sitesinde satmıyor shopier üzerinden satıyor. :)