bende ankaradayım bu pazar hava 19-20 derece havası gösteriyor %90 messor uçuşu olur geçen hafta batıkentte adım başı heryer kraliçeydi boş yere para vermeyin eylüle kadar kraliçe bulabilirsiniz bulamazsanız dm den yazın bana bir tane messor kraliçesi sahiplendirebilirim ama kendin bulmak ayrı bir heyecan katıyor sabretmeni öneririm.Ankara mamakta yaşıyorum kraliçe karınca bulmakta zorlanıyorum o yüzden satın almak istiyorum nereden satın alabilirim? Teşekkürler
Merhaba bizim burası biraz soğuk hep rüzgarlı o yüzden uçuş gerçekleştirmiyorlar eğer eylüle kadar kraliçe bulamazsam sizi bilgilendiririmbende ankaradayım bu pazar hava 19-20 derece havası gösteriyor %90 messor uçuşu olur geçen hafta batıkentte adım başı heryer kraliçeydi boş yere para vermeyin eylüle kadar kraliçe bulabilirsiniz bulamazsanız dm den yazın bana bir tane messor kraliçesi sahiplendirebilirim ama kendin bulmak ayrı bir heyecan katıyor sabretmeni öneririm.
hangi tarafta oturuyorsunuz semt neresiMerhaba bizim burası biraz soğuk hep rüzgarlı o yüzden uçuş gerçekleştirmiyorlar eğer eylüle kadar kraliçe bulamazsam sizi bilgilendiririm
Merhaba birkaç gündür siteye giremedim yeni gördüm özür dilerim mamak 846. Caddede oturuyorumhangi tarafta oturuyorsunuz semt neresi
evetAnkara'da 1 aydır uçuş oluyor.
facebook veya sahibinden önermem, birkaç bilinen popüler siteler var referansı olan burada site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama iyi iş yapıyorlar. Bir iki tanesinden alışveriş yaptığım olduAnkara mamakta yaşıyorum kraliçe karınca bulmakta zorlanıyorum o yüzden satın almak istiyorum nereden satın alabilirim? Teşekkürler
Bencede, ben aldığımda kış dönemiydi uçuşlar yoktu ama bahar döneminde almaya gerek yokSatın almayın arkadaşlar, kış döneminde bile değiliz. Bahar geldi, sezon açılıyor, binlerce kraliçe uçuş yapıyor. Gidip parayla satın mı alacaksınız yani, mantıklı olun biraz.
ben afyonkarahisarda yaşıyorum ve genelde bulduğum kraliçeler kanatlı oluyor ve döllenmemiş çıkıyor. bu yüzden satın almak istiyorum hangi siteyi önerirsinizfacebook veya sahibinden önermem, birkaç bilinen popüler siteler var referansı olan burada site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama iyi iş yapıyorlar. Bir iki tanesinden alışveriş yaptığım oldu
1)hocam konu yıllanmış yeni konu açıp sormanız daha doğru olurben afyonkarahisarda yaşıyorum ve genelde bulduğum kraliçeler kanatlı oluyor ve döllenmemiş çıkıyor. bu yüzden satın almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz