Nereden bulabilirim?

zeyna

Yumurta
Üye
Biraz bu konuda cahilim. Bir kraliçe bulmak istiyorum. Nerede bulabilirim? Bir yöntem var mı?

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Biraz bu konuda cahilim. Bir kraliçe bulmak istiyorum. Nerede bulabilirim? Bir yöntem var mı?
Havanın sıcak olduğu her gün bulabilirsin, yağmurdan sonra çıkarsan bulma şansın artar, bütün yaz bulabilirsin tamamen şans işi.

qwerty

Larva
Üye
Hocam aramaya çıkmanı pek tavsiye etmem bulamazsan hobiden soğursun bu aralar çok uçuş oluyor dışarı çıkarken gözlerini yerlerde gezdirsen yeterli ben bugün belkide 30 tane teramorium kraliçesi gördüm şans işi yani varsa vardır yoksa yoktur.

SasuKe1

Majör
Üye
İlk 3 ay haftada 3 kez yürüyüşe çıktım ormanlarda kraliçe bulmak için, hiç bulamadım. Sonra evimin bahçesinde ayağıma yürürken buldum. Yere iyi bakmalısın ve sabırlı olmalısın. Ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor bazen.

NicolaS

Media
Üye
Hocam aramaya çıkmanı pek tavsiye etmem bulamazsan hobiden soğursun bu aralar çok uçuş oluyor dışarı çıkarken gözlerini yerlerde gezdirsen yeterli ben bugün belkide 30 tane teramorium kraliçesi gördüm şans işi yani varsa vardır yoksa yoktur.
Evet bügün aşırı fazla tetramorium kraliçesi vardı İsatnbul'da. 50'ye yakın görmüşümdür.

qwerty

Larva
Üye
İlk 3 ay haftada 3 kez yürüyüşe çıktım ormanlarda kraliçe bulmak için, hiç bulamadım. Sonra evimin bahçesinde ayağıma yürürken buldum. Yere iyi bakmalısın ve sabırlı olmalısın. Ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor bazen.
1 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere 1-2 saat aradım bulamadım soğumuştum kesinlikle hırs yapmamak çok önemli.

zeyna

Yumurta
Üye
Hocam elimde fazladan tetramorium kraliçeleri var.İstanbul'da iseniz elden verebilirim
istanbuldayım ama şuan almayı pek düşünmüyorum çümkü ekipman falan alıcam program yapıcam o yüzden 2 yada 1 ay falan

Havanın sıcak olduğu her gün bulabilirsin, yağmurdan sonra çıkarsan bulma şansın artar, bütün yaz bulabilirsin tamamen şans işi.
teşekkürler dikkat edeceğim

İlk 3 ay haftada 3 kez yürüyüşe çıktım ormanlarda kraliçe bulmak için, hiç bulamadım. Sonra evimin bahçesinde ayağıma yürürken buldum. Yere iyi bakmalısın ve sabırlı olmalısın. Ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor b
dikkate alacağım(çok hırslı ve sabırsız biriyim:(

karincalemi

Larva
Üye
Rüzgar olmayan güneşli günlerde düzlüklerde, kaldırımlarda basket sahaları gibi alanlarda bulabilirsin. Sabah saatlerinde kendi gözlemime dayanarak daha fazla kraliçe olduğuna inanıyorum doğrudur yanlıştır bilemem ama 50 kraliçe bulduysam 40 ı sabah vaktidir. He birde böyle yazın öğle saatleri ahmak ıslatan yağmurlarından sonra güneş açar etrafa çim kokusu yayılır ya işte o zaman nem oranı çok yüksek olduğu için o vakitlerdede bulman kolaylaşır ama şunu söylemeliyim ki bu tamameeeen şans işi kolay gelsin şimdiden.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Ben size kestirme bir yol söyleyeyim. Daha yüksek bir şans sunar.
Park alanlarının hemen civarında ki marketlerin dondurma dolapları, içecek dolapları, ışıkların altına, atm ekranlarına ve balkon ışığının altına bakın. Hiç rüzgar olmaması şansınızı yüksek oranda arttırır.