Havanın sıcak olduğu her gün bulabilirsin, yağmurdan sonra çıkarsan bulma şansın artar, bütün yaz bulabilirsin tamamen şans işi.Biraz bu konuda cahilim. Bir kraliçe bulmak istiyorum. Nerede bulabilirim? Bir yöntem var mı?
Hocam elimde fazladan tetramorium kraliçeleri var.İstanbul'da iseniz elden verebilirimBiraz bu konuda cahilim. Bir kraliçe bulmak istiyorum. Nerede bulabilirim? Bir yöntem var mı?
Hocam aramaya çıkmanı pek tavsiye etmem bulamazsan hobiden soğursun bu aralar çok uçuş oluyor dışarı çıkarken gözlerini yerlerde gezdirsen yeterli ben bugün belkide 30 tane teramorium kraliçesi gördüm şans işi yani varsa vardır yoksa yoktur.Biraz bu konuda cahilim. Bir kraliçe bulmak istiyorum. Nerede bulabilirim? Bir yöntem var mı?
Evet bügün aşırı fazla tetramorium kraliçesi vardı İsatnbul'da. 50'ye yakın görmüşümdür.Hocam aramaya çıkmanı pek tavsiye etmem bulamazsan hobiden soğursun bu aralar çok uçuş oluyor dışarı çıkarken gözlerini yerlerde gezdirsen yeterli ben bugün belkide 30 tane teramorium kraliçesi gördüm şans işi yani varsa vardır yoksa yoktur.
1 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere 1-2 saat aradım bulamadım soğumuştum kesinlikle hırs yapmamak çok önemli.İlk 3 ay haftada 3 kez yürüyüşe çıktım ormanlarda kraliçe bulmak için, hiç bulamadım. Sonra evimin bahçesinde ayağıma yürürken buldum. Yere iyi bakmalısın ve sabırlı olmalısın. Ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor bazen.
istanbuldayım ama şuan almayı pek düşünmüyorum çümkü ekipman falan alıcam program yapıcam o yüzden 2 yada 1 ay falanHocam elimde fazladan tetramorium kraliçeleri var.İstanbul'da iseniz elden verebilirim
teşekkürler dikkat edeceğimHavanın sıcak olduğu her gün bulabilirsin, yağmurdan sonra çıkarsan bulma şansın artar, bütün yaz bulabilirsin tamamen şans işi.
dikkate alacağım(çok hırslı ve sabırsız biriyimİlk 3 ay haftada 3 kez yürüyüşe çıktım ormanlarda kraliçe bulmak için, hiç bulamadım. Sonra evimin bahçesinde ayağıma yürürken buldum. Yere iyi bakmalısın ve sabırlı olmalısın. Ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor b
Rüzgar olmayan güneşli günlerde düzlüklerde, kaldırımlarda basket sahaları gibi alanlarda bulabilirsin. Sabah saatlerinde kendi gözlemime dayanarak daha fazla kraliçe olduğuna inanıyorum doğrudur yanlıştır bilemem ama 50 kraliçe bulduysam 40 ı sabah vaktidir. He birde böyle yazın öğle saatleri ahmak ıslatan yağmurlarından sonra güneş açar etrafa çim kokusu yayılır ya işte o zaman nem oranı çok yüksek olduğu için o vakitlerdede bulman kolaylaşır ama şunu söylemeliyim ki bu tamameeeen şans işi kolay gelsin şimdiden.Biraz bu konuda cahilim. Bir kraliçe bulmak istiyorum. Nerede bulabilirim? Bir yöntem var mı?