Türkiye’de bulunmayan türlerden mi bahsediyorsun? Ortak türler mevcut çünkü.gelecek aylarda asyadaki karınca kolonilerinden satın almak istiyorum. Önerdiğiniz, güvenilir bi satıcı biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim
Evet Türkiye'de olmayan bakımı biraz daha zor olan türler.Türkiye’de bulunmayan türlerden mi bahsediyorsun? Ortak türler mevcut çünkü.
Türkiye'deki egzotik türleri almanı tavsiye ederim. Senin yaptığını sırf yurtdışında okumak için oradaki dandik bir üniversiteye gitmek gibi bir şey. Bu demek değil ki Asya'daki türler kötü ama ülkemizde de güzel ve egzotik türler var, biraz araştırmanı tavsiye ederim.Gelecek aylarda Asya'daki karınca kolonilerinden satın almak istiyorum. Önerdiğiniz, güvenilir bir satıcı biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Antcube en güvenilir olanı ama biraz pahalı.Evet Türkiye'de olmayan bakımı biraz daha zor olan türler.
Antcube gümrüğe takılmıyor mu?Antcube en güvenilir olanı ama biraz pahalı
Görüşüne katılıyorum lakin Türkiye'de olmayan egzotik türleri istemesi gayet normal ilk başlarda bende Türkiye'de yasak olan türleri araştırıp almak istemiştim. Zevkler ve renkler tartışılmaz kesinlikle aksi bir tavrım yok sadece bende kendi görüşümü bildirmek istedim hayırlı hobiler dilerim.Türkiye'deki egzotik türleri almanı tavsiye ederim. Senin yaptığını sırf yurtdışında okumak için b*ktan bir üniversiteye gitmek gibi bir şey. Bu demek değil ki Asya'daki türler kötü ama ülkemizde de güzel ve egzotik türler var, biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Diacamma rugosum gibi bakması biraz daha zor ve kraliçesiz üreyen türler ilgimi çekiyor. Türkiye'de buna benzer tür bilmiyorum eğer varsa yardım edersen sevinirim.Türkiye'deki egzotik türleri almanı tavsiye ederim. Senin yaptığını sırf yurtdışında okumak için b*ktan bir üniversiteye gitmek gibi bir şey. Bu demek değil ki Asya'daki türler kötü ama ülkemizde de güzel ve egzotik türler var, biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Rugosum Türkiye'de yasak diye biliyorum ama yurt dışından getirtebilirsiniz.diacamma rugosum gibi bakması biraz daha zor ve kraliçesiz üreyen türler ilgimi çekiyo Türkiye'de buna benzer tür bilmiyorum eğer varsa yardım edersen sevinirim
İncelenirse hepsi takılır, Türkiye’de yasak zaten.Antcube gümrüğe takılmıyormu
Hocam karınca gruplarından edinebilirsiniz.Gelecek aylarda Asya'daki karınca kolonilerinden satın almak istiyorum. Önerdiğiniz, güvenilir bir satıcı biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam nereden getirtebiliriz mesela güvenilir yerler biliyorsanız söyleyebilir misiniz meraktan soruyorum.Rugosum türkiyede yasak diye biliyorum ama yurt dışından getirte bilirsiniz.
Antstore'dan alışveriş yapabilirsiniz uzun süre önce sipariş vermiştim ama bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.Hocam karınca gruplarından edinebilirsiniz.
Hocam nereden getirtebiliriz mesela güvenilir yerler biliyorsanız söyleyebilir misiniz meraktan soruyorum.