Merhaba karinca alacagim ama nereden alacagimi bilmiorum ugaw disinda alabilecegim daha once almis olan bi site onersbilirmisiniz
Hangi tür almayı düşünüyorsun ki?Merhaba karinca alacagim ama nereden alacagimi bilmiorum ugaw disinda alabilecegim daha once almis olan bi site onersbilirmisiniz
Karınca sanatı var ama messor satıyor bide compatanusMerhaba karinca alacagim ama nereden alacagimi bilmiorum ugaw disinda alabilecegim daha once almis olan bi site onersbilirmisiniz
Selam karınca sanatını tercih etmeme sebebiniz nedir daha yeni alışveriş yaptım çok memnun kalmadım ,özel bir sebebi var mı kraliçe sağlığı ile alakalı ?Karınca sanatını ve Sürüngen pazarını tavsiye etmiyorum. Ant Store Turkey ile konuşabilirsiniz.
Çok uzun bir olay yaşadım işin sonunda her şey çözüldüğünü düşünürken sonra arkamdan atılıp tutulduğunu ve küçük düşürüldüğümü kendisine yakın biri aracılığı ile öğrendim. İyi biri sanarken pekte gözüktüğü gibi olmadığını anladım. Ürünlerinde bana göre yapılması gereken iyileştirmeler var.Selam karınca sanatını tercih etmeme sebebiniz nedir daha yeni alışveriş yaptım çok memnun kalmadım ,özel bir sebebi var mı kraliçe sağlığı ile alakalı ?
@Barkın Sakıncası yoksa karınca grubunu öğrenebilir miyim bana da lazım öyle bir grup.Çok uzun bir olay yaşadım işin sonunda her şey çözüldüğünü düşünürken sonra arkamdan atılıp tutulduğunu ve küçük düşürüldüğümü kendisine yakın biri aracılığı ile öğrendim. İyi biri sanarken pekte gözüktüğü gibi olmadığını anladım. Ürünlerinde bana göre yapılması gereken iyileştirmeler var.
Ant Store Turkey daha iyi ve hobiciler ile iç içe çalışıyor. Benimde içerisinde olduğum bir karınca grubunda istekler üzerine ithal türler için yuva yapıp paylaşıyor eşzamanlı olarak görülen eksikler kapatılıyor.
Kişisel anlaşmazlıklar ürünün kalitesini yansıtmaz. Denemeden, ürünü tecrübe etmeden yapılan yorum ne kadar gerçekçi olabilir?Çok uzun bir olay yaşadım işin sonunda her şey çözüldüğünü düşünürken sonra arkamdan atılıp tutulduğunu ve küçük düşürüldüğümü kendisine yakın biri aracılığı ile öğrendim. İyi biri sanarken pekte gözüktüğü gibi olmadığını anladım. Ürünlerinde bana göre yapılması gereken iyileştirmeler var.
Ant Store Turkey daha iyi ve hobiciler ile iç içe çalışıyor. Benimde içerisinde olduğum bir karınca grubunda istekler üzerine ithal türler için yuva yapıp paylaşıyor eşzamanlı olarak görülen eksikler kapatılıyor.