Nereden alabilirim

burkingman

Yumurta
Üye
Merhaba karinca alacagim ama nereden alacagimi bilmiorum ugaw disinda alabilecegim daha once almis olan bi site onersbilirmisiniz

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Merhaba karinca alacagim ama nereden alacagimi bilmiorum ugaw disinda alabilecegim daha once almis olan bi site onersbilirmisiniz
Hangi tür almayı düşünüyorsun ki?
Sürüngen Pazarında Satanlar var

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Karınca sanatını ve Sürüngen pazarını tavsiye etmiyorum. Ant Store Turkey ile konuşabilirsiniz.

Alpaca

Larva
Üye
Karınca sanatından alabilirsiniz

hezveko34

Yumurta
Üye
Karınca sanatını ve Sürüngen pazarını tavsiye etmiyorum. Ant Store Turkey ile konuşabilirsiniz.
Selam karınca sanatını tercih etmeme sebebiniz nedir daha yeni alışveriş yaptım çok memnun kalmadım ,özel bir sebebi var mı kraliçe sağlığı ile alakalı ?

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Selam karınca sanatını tercih etmeme sebebiniz nedir daha yeni alışveriş yaptım çok memnun kalmadım ,özel bir sebebi var mı kraliçe sağlığı ile alakalı ?
Çok uzun bir olay yaşadım işin sonunda her şey çözüldüğünü düşünürken sonra arkamdan atılıp tutulduğunu ve küçük düşürüldüğümü kendisine yakın biri aracılığı ile öğrendim. İyi biri sanarken pekte gözüktüğü gibi olmadığını anladım. Ürünlerinde bana göre yapılması gereken iyileştirmeler var.

Ant Store Turkey daha iyi ve hobiciler ile iç içe çalışıyor. Benimde içerisinde olduğum bir karınca grubunda istekler üzerine ithal türler için yuva yapıp paylaşıyor eşzamanlı olarak görülen eksikler kapatılıyor.

Ertugrulmustuluk09

Minör
Yardımsever
Üye
Çok uzun bir olay yaşadım işin sonunda her şey çözüldüğünü düşünürken sonra arkamdan atılıp tutulduğunu ve küçük düşürüldüğümü kendisine yakın biri aracılığı ile öğrendim. İyi biri sanarken pekte gözüktüğü gibi olmadığını anladım. Ürünlerinde bana göre yapılması gereken iyileştirmeler var.

Ant Store Turkey daha iyi ve hobiciler ile iç içe çalışıyor. Benimde içerisinde olduğum bir karınca grubunda istekler üzerine ithal türler için yuva yapıp paylaşıyor eşzamanlı olarak görülen eksikler kapatılıyor.
@Barkın Sakıncası yoksa karınca grubunu öğrenebilir miyim bana da lazım öyle bir grup.

YagizTahmaz

Yumurta
Üye

Kişisel anlaşmazlıklar ürünün kalitesini yansıtmaz. Denemeden, ürünü tecrübe etmeden yapılan yorum ne kadar gerçekçi olabilir?
Ürünlerdeki eksikler tespit edildikçe karınca sanatı ekibiyle birlikte yenileniyor, buna kullanıcı tavsiyeleri de dahil. Ayrıca kişisel problemlerinizi daha profesyonel olacak şekilde bireysel mecralarda çözmeniz ve forumlar gibi toplumsal mecralardaki yorumlarınıza yansıtmamanızı rica ederiz.
Karınca Sanatı Moderasyon - Yağız

Not: Arif abi discord üzerinden, yanlış anlaşılmaları çözmek için kendisine ulaşmanı rica ediyor