Nerden ve nası bulcam

Badolesthane

Yumurta
Üye
Ben kraliçe bulmak istiyorum ama her kanalda farklı bilgi var herkeze güven olmuyo tuğkan abinin kanalı kütüphane gibi istediğim bilgiyi ayurt edemiom bana yardımcı olurmusunuz hangi aylarda ve hangi saatlerde bulurum kraliçe

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Ben kraliçe bulmak istiyorum ama her kanalda farklı bilgi var herkeze güven olmuyo tuğkan abinin kanalı kütüphane gibi istediğim bilgiyi ayurt edemiom bana yardımcı olurmusunuz hangi aylarda ve hangi saatlerde bulurum kraliçe
Eylül-ekim aylarında birçok cinsin(messor,crematogaster,solenopsis) uçuşları oluyor sıcak ve rüzgarsız günlerde bulma olasılığınız yüksek

DorukBey

Larva
Üye
Eylül-ekim aylarında birçok cinsin(messor,crematogaster,solenopsis) uçuşları oluyor sıcak ve rüzgarsız günlerde bulma olasılığınız yüksek
ek olarakta çevrendeki yuvaları tespit edip yuva ağızlarını ve çevresini gözlemleyebilirsin

Badolesthane

Yumurta
Üye
yağmurdan sonra şart değil ama ihtimal yükseltir 5den sonra hava tam kararmıyorsa niye olmasın
Yo gayet aydınlık oluyo ve rüzgaesız oluyo neyse herkeze çok teşekkürler allah razı olsun bana bilgi versiniz için her geldiğimde yuvaları kontrol edicem

celilcem

Nanitik
Üye
Yuva ağızlarını gezin diyelim yuva ağzında birsürü KANATLI kraliçe buldunuz sakın almayın onlar döllenmemiş sonraki gün yada 30 saat 1 saat sonra arayın uçtularsa bulma ihtimaliniz %90 vardır

Badolesthane

Yumurta
Üye
Yuva ağızlarını gezin diyelim yuva ağzında birsürü KANATLI kraliçe buldunuz sakın almayın onlar döllenmemiş sonraki gün yada 30 saat 1 saat sonra arayın uçtularsa bulma ihtimaliniz %90 vardır
Peki ertesi gün jraliçe yuva açarken görürsem nası alcam onu mesela delik var ama ben görüyom ama nası alcam

Anthletic

Yumurta
Üye
Peki ertesi gün jraliçe yuva açarken görürsem nası alcam onu mesela delik var ama ben görüyom ama nası alcam
Direkt test tüpüne pamuk yardımıyla alın eve gidince uygun test tüpü kurulumunu yaparsınız artık. 1-2 saat test tüpünde kalması sıkıntı oluşturmaz.