Karıncam.com hazır formikaryumlar varFormikaryum yapmak için gereken kabı nereden veya nasıl temin edebilirim?
Ben direkt kendim yapmak istiyorum hem tecrübe etmiş olurum.Karıncam.com hazır formikaryumlar var
Migrosta ve A101de var. Bakliyat saklama kabı olarak geçiyor bir göz at benceFormikaryum yapmak için gereken kabı nereden veya nasıl temin edebilirim?
Tamamdır teşekkürlerMigrosta ve A101de var. Bakliyat saklama kabı olarak geçiyor bir göz at bence
Hala varmıdır bende almak istiyorumGeçen hafta Şoka mika kaplar gelmişti outword yapmak için almıştım.
Mika kaplar sanki karıncaların hoşuna gitmiyormuş gibi hissediyorum nedense. Plastik kaplarda statik elektrikten dolayı sorun oluyor, mikalarda da olabilir mi acaba?Geçen hafta Şoka mika kaplar gelmişti outword yapmak için almıştım.
Orasını bilemem gidip bakman lazım. Ölçüleri 14x9 cmHala varmıdır bende almak istiyorum
Kendi yaptığım mika kutu gayet seviyorlar dolaşıyorlar şu ana kadar bir sıkıntı görmedimMika kaplar sanki karıncaların hoşuna gitmiyormuş gibi hissediyorum nedense. Plastik kaplarda statik elektrikten dolayı sorun oluyor, mikalarda da olabilir mi acaba?
Migrosta ytong mu var?Migrosta ve A101de var. Bakliyat saklama kabı olarak geçiyor bir göz at bence
onu hirdavatcida yada yapi marketlerde bulursun anca migrosta tek 5mlerde olur sa olur oda sanmam yaniMigrosta ytong mu var?