Nerden temin edebilirim

Sinanzade1

Yumurta
Üye
Herseyden önce merhabalar.
Kraliçe temin etmeden önce düzgün bir şekilde test tüpü diye adlandırılan harici eli ayağı düzgün bir yuvayı nerden temin edebilirim? Yaklaşık son bir haftadır da kraliçe arıyorum, malum şehrin göbeğinde ikamet ettiğim için de bulamıyorum. Bir yandan da kafamdaki soru aynen şöyle: Öncelikle yuva hazırlığı yapmak için beslenme alanından önce üretim alanı bir ara YouTube den izlediğimde hali hazırda yuvaları yaptığını gördüm ama şatış yeri nerede, fiyat nedir, nerden temin edebilirim? Sonrasında kraliçe bulamazsam İstanbul içinde kimden temin edebilirim yada hali hazırda üreten biri varsa satarmı hediye edermi?
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim…

Moderatör tarafında düzenlendi:

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
>Malzemeler için Ant Store Turkey vardır güvenilirdir tavsiye ederim .

>Canlı yem ve yataklık( kaba kepek ) için antalya çekirge tavsiyemdir .

> Formicaryuma erkenden geçmeye çalışmayın lütfen size birçok problem çıkartacaktır hobiden soğutmaya kadar götürebilir, en azından başlangıç olarak birkaç test tüpü ve 5x5x5’lik outworld tavsiyemdir.

> Karınca alma konusu şimdi için çok erken haziran ayında çok fazla uçuş olacak. Baktınız haziran ayı bitiyor kraliçe bulamadınız o zaman bu konuya tekrardan yazarsınız bizde güvendiğimiz kişilere yönlendirme yaparız.

İyi hobiler.

Sinanzade1

Yumurta
Üye
1 Malzeme ler bu forum içinde mi

2 Canlı yem proplem değil etrafımda un kurdu besleyen ve kuşlarına veren çok insan var

3 Test tüpü nün içinde ki sade su kaç gün götürebilir ki kraliçe ve işçileri ve test tüpü nereden temin edebilirim

4 Gecen gördüm bir kaç tane uçuşan karınca bu sebebten öncesinde yaşam alanı arayışım

avare

Yumurta
Üye
1 Malzeme ler bu forum içinde mi

2 Canlı yem proplem değil etrafımda un kurdu besleyen ve kuşlarına veren çok insan var

3 Test tüpü nün içinde ki sade su kaç gün götürebilir ki kraliçe ve işçileri ve test tüpü nereden temin edebilirim

4 Gecen gördüm bir kaç tane uçuşan karınca bu sebebten öncesinde yaşam alanı arayışım
1) Ant store turkey, karincam.com ve blabmarket test tüpü için seçeneklerdir.
2) Canlı yem için Ankara canlı yem, Adana canlı yem ve Antalya çekirge genelde kulanılır. Yaşadığınız ilde hobici arkadaşlardan da temin edebilirsiniz ve ilk 1-2 ay ihtiyacınız olmayacak.
3) Su için net zaman veremesem de birkaç ay götürür rahatlıkla.