Nerden alabilirim?

hahsk

Nanitik
Üye
Tarantula ithal etmek istiyorum, nerden alabilirim? Daha önce örümcek veya jumping spider besledim ama tarantula beslemedim. Nerden bulabilirim ve başlangıç olarak ne önerirsiniz, fiyat aralığı nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

berkayeren

Larva
Üye
Sürüngenpazarından alabilirsin ama kargo güvenliği biraz sağlıksız. Fiyat aralığı minimum 800 TL (sadece tarantula).

Begonza

Dichthadiiform
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Tarantula ithal etmek istiyorum, nerden alabilirim? Daha önce örümcek veya jumping spider besledim ama tarantula beslemedim. Nerden bulabilirim ve başlangıç olarak ne önerirsiniz, fiyat aralığı nedir?
Fiyat aralığı türe ve kabuk sayısına göre değişir. Başlangıç için çoğu yer türü uygundur.

Sürüngenpazarından alabilirsin ama kargo güvenliği biraz sağlıksız. Fiyat aralığı minimum 800 TL (sadece tarantula).
Sürüngen pazarı genel olarak güvenilmemesi gerekeb bir sitedir. Başka yerlerden alışveriş yapmakta fayda var.

berkayeren

Larva
Üye
Fiyat aralığı türe ve kabuk sayısına göre değişir. Başlangıç için çoğu yer türü uygundur.

Sürüngen pazarı genel olarak güvenilmemesi gerekeb bir sitedir. Başka yerlerden alışveriş yapmakta fayda var.
Peki nerden alabilirim bende almayı düşünüyorum da?

hahsk

Nanitik
Üye
Birazdan görselini yollayacağım
Hesaba giriş yaptığımda tüm konuşmaların silindiğini gördüm daha önce yaşadınız mı konudan ayrı oldu ama sadece sordum

Konu dışı ama buna cevap vermenize gerek yok ne yazık ki görseli paylaşamayacağım ama hobiye başlamak isteyen biri olarak yalan söylememe gerek yok