Teşşekür ederim.Ellerine sağlık çok güzel olmuş @Topirak
Yumurtaya benzemiyor, akvaryumun dışına çıkartıp incelemeni öneririm.Bir bilgim yok @Mertali hocam yardımcı olacaktır.
Yumurtaya benzemiyor, akvaryumun dışına çıkartıp incelemeni öneririm.
Ne olduğunu Bilmediğim için yorum yapamayacağım.Maalesef kaybettim tank içinde. Sorun oluşturabilir mi?
Kendi yorumunuzu yapın. Başka kişileri etiketlemeyin. Açılan bu konuda mesaj kirliliği olmasın. İyi forumlar.Bir bilgim yok @Mertali hocam yardımcı olacaktır.
Bazen açılan konular gözden kaçabiliyor. Etiketleyerek daha çok insana ulaşması ve konuya daha geniş bir açıdan bakılması sağlanıyor. Yapılan da bir problem olduğunu düşünmüyorum. Konu kirliliği yapmaktansa bir konu altında mesaj kirliliği, ki yapılan mesaj kirliliği değil, olmasını yeğlerim.Kendi yorumunuzu yapın. Başka kişileri etiketlemeyin. Açılan bu konuda mesaj kirliliği olmasın. İyi forumlar.
Bu benim söylediğim bir şey değil. Doğru söylüyorsunuz daha çok insana ulaşılır ama forumda böyle şeyler olmasa daha iyi. Olmasın demiyorum gereksiz olmasın diyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar. 😀Bazen açılan konular gözden kaçabiliyor. Etiketleyerek daha çok insana ulaşması ve konuya daha geniş bir açıdan bakılması sağlanıyor. Yapılan da bir problem olduğunu düşünmüyorum. Konu kirliliği yapmaktansa bir konu altında mesaj kirliliği, ki yapılan mesaj kirliliği değil, olmasını yeğlerim.