Beklemiyorum 12 kraliçem var hepsi ağzıyla bir yere toplamış besliyor bunlar sağa sola yumurtlamis ilgilenmiyorlar4 günde yumurtaların gelişmesini bekliyorsunuz cidden
Bunları taş altından aldım çok yumurtası ve işçisi vardı strestenmi neden anlamadimGenelde dollenmemis kraliceler yapar dollenmis olup yeteri kadara olmayan
Kısaca koloni patlatmışsınızBunları taş altından aldım çok yumurtası ve işçisi vardı strestenmi neden anlamadim
Barkının dediğini yapmazsanız kraliçeler ya ölecek yada pek yaşamayacak.Evet 6 tane kraliçem var hepsi farklı cins sadece bunları taş altında görünce aldım 5-6 tane idi 2 sini aldım ureyebilsinler diye geri kalanını bıraktım galiba almasam iyiymiş diğerlerini yolda buldum hepsi iyi bunları koloniden aldım diye strese girdiler herhalde
Geri bırakamam çünkü taşı kaldırıp tekrar koyunca çoğu işçi eziliyor taş altındaBarkının dediğini yapmazsanız kraliçeler ya ölecek yada pek yaşamayacak.
ezilmezler dostum merak etme. taşı sert bırakmasan ve yavaşça koysan yeter. ölmelerini istemiyorsan onları geri koymalısın.Geri bırakamam çünkü taşı kaldırıp tekrar koyunca çoğu işçi eziliyor taş altında
Tamam bakayım yapabilsem koyacamezilmezler dostum merak etme. taşı sert bırakmasan ve yavaşça koysan yeter. ölmelerini istemiyorsan onları geri koymalısın.