O riski almak istemiyorum, ışık vurup bekleyeceğim...Transfer süreci biraz uzun süren bir süreç aslında. Kraliçenin olduğu bölüme ışık vurarak stres yaratabilirsiniz belki öyle gider. Ya da kendiniz yumurtaları diğer tüpe koyarsınız ve sonradan kraliçeyi eklersiniz. Yumurtaları bir ihtimal yiyebilir.
Yumurtaların yakından fotoğrafını çeksem evrelerini söyleyebilir misiniz? Konu kalabalığı da olmaz bu sayedeTransfer süreci biraz uzun süren bir süreç aslında. Kraliçenin olduğu bölüme ışık vurarak stres yaratabilirsiniz belki öyle gider. Ya da kendiniz yumurtaları diğer tüpe koyarsınız ve sonradan kraliçeyi eklersiniz. Yumurtaları bir ihtimal yiyebilir.
Daha net fotoğraf çekebileceğimi sanmıyorum ama deneyebilirim.Bu başlık altına atabilirsiniz tabikide
Bu kraliçeyi 16 nisan tarihinde bulmuştum, yaklaşık iki gün sonra yumurtladı zatenDaha yumurta evresinde yakın zamanda yumurtladı sanırım.
2-3 yumurta şekillenmeye başlamıştır ama diğerleriyle aynı boydaBu kraliçeyi 16 nisan tarihinde bulmuştum, yaklaşık iki gün sonra yumurtladı zaten.
Herhangi bir takviye yapmalı mıyım? Şekerli su yumurta beyazı vs.?Vay canına yumurtalar neredeyse hiç gelişmemiş 1 ayda. Oldukça küçük duruyorlar.
Şekerli suyu göremeyip ayağı ıslanırsa bir sorun olur mu?Hayır gerek yoktur. Şekerli su vermek istersen karışamam, senin kararın yine de.
Kraliçeye veya yumurtalara bir zarar gelmez yaniGörür büyük ihtimalle de, şayet görmezse kendini temizleyecektir.