Bulunduğunuz yerde yuvaları yoktur belkide bende kütahyada hiç santcus ile karşılaşmadm ama yuvaları olsaydı illaki karşılaşırdımKayseri'ye gittiğimde Componotus Santcus görmüştüm ama iklimi ile herşeyi aynı olan Sivas'ta neden componotus santcus yok bunu bana açıklayacak biri varmı?
Sivasta hiç birşey yok yaşam bileKayseri'ye gittiğimde Componotus Santcus görmüştüm ama iklimi ile herşeyi aynı olan Sivas'ta neden componotus santcus yok bunu bana açıklayacak biri varmı?
Ben yakında parayla kraliçe alıp, doğaya salıp yuva oluşturucamSivasta hiç birşey yok yaşam bile
Ya yanlış anlama da Allah'ın işine karışmamak en iyisi ya da doğanın düzeni mi denir ben bilmem ama bence yapmaBen yakında parayla kraliçe alıp, doğaya salıp yuva oluşturucam
Doğananın düzeniyle ne alakası var zaten deney amaçlıYa yanlış anlama da Allah'ın işine karışmamak en iyisi ya da doğanın düzeni mi denir ben bilmem ama bence yapma
sen iyisini bilirsinDoğananın düzeniyle ne alakası var zaten deney amaçlı
Doğaya salacağın yabancı bir kraliçe nasıl doğa düzeniyle alakasız olabilir?Doğananın düzeniyle ne alakası var zaten deney amaçlı