nanitic işçi nedir bilmiyorum ve hangi işçiler dışarı çıkarhayır nanitic işçiler outworlde pek çıkmazlar. Çünkü nanitic işçilerin görevi yumurtları büyütmektir.
1. nesil yani ilk işçiler, diğer işçilerin hepsi çıkarnanitic işçi nedir bilmiyorum ve hangi işçiler dışarı çıkar
nanitic işçiler ilk çıkan nesile denir.Naniticler pek dışarı çıkmazlar biraz daha küçüktürler vede narindirler.nanitic işçi nedir bilmiyorum ve hangi işçiler dışarı çıkar
Hayır naniticlerde çıkar ama aşırı bir durum olmadıkça çıkazlar. Tüpte beslemeye belirli bir süre dönmeniz daha sağlıklı olacaktır.1. nesil yani ilk işçiler, diğer işçilerin hepsi çıkar
evet dediğiniz gibi çok ufaklar ve yumurtaların tepelerindeler ve kurcalıyolarnanitic işçiler ilk çıkan nesile denir.Naniticler pek dışarı çıkmazlar biraz daha küçüktürler vede narindirler.
besin yetersiz olduğunda çıkmazlar. Canlı yem olarak kurt sinek vs atarsanız takviye almak için inceleyebilirler ama outworlde alışmaları zaman alıyor. 15*20 her ne kadar fazla gibi gözüksede 40 işçili kolonimin outworlde çıkması 2 hafta sürdü. Magma taşlarına veya kumlara şekerli su damlatın az miktarda , ilgileneceklerdir mutlaka.15-20 işçili messor kolonim outworld e çıkmıyor neden olabilir