Neden Böyleler?

TheMehmet

Yumurta
Üye
IMG_20220801_150933.jpgcaminin tuvaletinde arkadaşımla bulduk ve heryerde 10larca var bazılarıda ölmüşIMG_20220801_150918.jpg

Nexus

Yumurta
Üye
Yanlış görmüyorsam prens ve prenses ler onlar uçuş yapmak için hazırlanıyor şimdiye kadar uçuş yapmış olabilirler

HesoyamTR

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 15010caminin tuvaletinde arkadaşımla bulduk ve heryerde 10larca var bazılarıda ölmüşEkli dosyayı görüntüle 15011
ölü olanlar muhtemelen çiftleştikten sonra ölen prensler aralarında belki daha çiftleşmemiş prensesler olabilir veya çiftleşmiş kraliçelerde olabilir içlerinden kraliçe almak istiyorsan tavsiyem ayrı yerlere koy prensler zaten ölecektir çiftleşmemiş prenseslerde ölür muhtemelen ama döllenmiş kraliçeler de çıkabilir.

TheMehmet

Yumurta
Üye
ölü olanlar muhtemelen çiftleştikten sonra ölen prensler aralarında belki daha çiftleşmemiş prensesler olabilir veya çiftleşmiş kraliçelerde olabilir içlerinden kraliçe almak istiyorsan tavsiyem ayrı yerlere koy prensler zaten ölecektir çiftleşmemiş prenseslerde ölür muhtemelen ama döllenmiş kraliçeler de çıkabilir.
İki kraliçe aldım sonra döllenmemişlerdir diye salmıştım az önce ikisinide buldum avludaydılar kanatlarını düşürmüşlerdi 1 tanesinin bi kanadı kalmış