ölü olanlar muhtemelen çiftleştikten sonra ölen prensler aralarında belki daha çiftleşmemiş prensesler olabilir veya çiftleşmiş kraliçelerde olabilir içlerinden kraliçe almak istiyorsan tavsiyem ayrı yerlere koy prensler zaten ölecektir çiftleşmemiş prenseslerde ölür muhtemelen ama döllenmiş kraliçeler de çıkabilir.Ekli dosyayı görüntüle 15010caminin tuvaletinde arkadaşımla bulduk ve heryerde 10larca var bazılarıda ölmüşEkli dosyayı görüntüle 15011
İki kraliçe aldım sonra döllenmemişlerdir diye salmıştım az önce ikisinide buldum avludaydılar kanatlarını düşürmüşlerdi 1 tanesinin bi kanadı kalmışölü olanlar muhtemelen çiftleştikten sonra ölen prensler aralarında belki daha çiftleşmemiş prensesler olabilir veya çiftleşmiş kraliçelerde olabilir içlerinden kraliçe almak istiyorsan tavsiyem ayrı yerlere koy prensler zaten ölecektir çiftleşmemiş prenseslerde ölür muhtemelen ama döllenmiş kraliçeler de çıkabilir.
döllenmiş olabilirler alıp deneyebilirsin benceİki kraliçe aldım sonra döllenmemişlerdir diye salmıştım az önce ikisinide buldum avludaydılar kanatlarını düşürmüşlerdi 1 tanesinin bi kanadı kalmış