Bide bişey soracam test tüpü kargo ücreti ödemeden nerden alabilirim?ilkbahardan beri uçuş var büyük türler yavaş yavaş bitmeye başladı, yakında solenopsis uçar, 2 haftaya messor başlar uçmaya başlamıştır bile belki, sonbaharda prenolepis ve messor ile kapanır sezon.
Hepsiburada da 1 TL ile premium alırsan kargon bedava oluyor orada test tüpü varsa bakabilirsinBide bişey soracam test tüpü kargo ücreti ödemeden nerden alabilirim?
130 TL ye 10 lu gördüm iyimi fiyatıHepsiburada da 1 TL ile premium alırsan kargon bedava oluyor orada test tüpü varsa bakabilirsin
en ucuz burası 16x150 ideal boyut deney tüpü aratarak bulabilirsin130 TL ye 10 lu gördüm iyimi fiyatı
16x160* hocam düzeltelimen ucuz burası 16x150 ideal boyut deney tüpü aratarak bulabilirsin
Laboratuvar Malzemeleri | Laboratuvar Cihazları | BLabMarket
Türkiye'nin En Güvenilir Online Laboratuvar Ürünleri Alışveriş Mağazası Laboratuvar Sarf Cam Plastikler Kimyasallar Cihazlar Refraktometreler pH metreler. Tüm Ölçüm Cihazları Teraziler Mikroskoplar Filtre Kağıtları Silika Jel Aradığınız Herşey Bu Sayfada Stoktan Teslim Hemen Teklif Al.0212 438...www.blabmarket.com
Onu da gördüm onda da kargo ücreti var16x160* hocam düzeltelimarkadaşın dediği gibi en uygun fiyat blabmarkette.
Onu da gördüm onda da kargo ücreti var16x160* hocam düzeltelimarkadaşın dediği gibi en uygun fiyat blabmarkette.
İyi fiyatmış10 adeti 22 tlye görmüştüm bi sitede
hocam o gördüğünüzün plastik tüp olma olasılığı var. cam yerine plastik tüp de satıyorlar labaratuvar malzemesi olarak. yada boyutu bi hayli küçük olabilir.10 adeti 22 tlye görmüştüm bi sitede
kargo ücreti zaten hepsinde var en uygun fiyatlı test tüpü alabileceğin yer blabmarket. çoğu labaratuvar malzemesi satan yerlerde ve karınca malzemesi satan yerlerde (bazıları kartla ödeme yaparken alıyor) kargo ücreti alınıyor. test tüpü alıcaksan blabmarket.Onu da gördüm onda da kargo ücreti var
16*160 cam tüp yazıyordu da guvenemedim blabmsrketten alicsm dediginiz gibihocam o gördüğünüzün plastik tüp olma olasılığı var. cam yerine plastik tüp de satıyorlar labaratuvar malzemesi olarak. yada boyutu bi hayli küçük olabilir.