Ne zaman outworlde bağlamalıyım?

Savron

Yumurta
Üye
Arkadaşlar messor kraliçesi besliyorum yumurtalar pupa olmak üzere. 10 15 işçide bağlamamı önerdi arkadaşlarım. Ben beslemesi daha rahat olur diye ilk 3 4 işçide bağlamayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olur mu?

mnstr26

Yumurta
Üye
Beslemeyi kolaylaştırabilir ama 10-15 işçide daha sağlıklı olur

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Hayır olmaz aksine beslemeyi kolaykalştırır
Hayır olabilir. Nanitik işçilerin ana görevi yumurta beslemek olduğu için yemek aramaya çıkmamaları muhtemel ve bu yüzden outworlde koyulanları görmeme ihtimalleri var

Savron

Yumurta
Üye
Hayır olabilir. Nanitik işçilerin ana görevi yumurta beslemek olduğu için yemek aramaya çıkmamaları muhtemel ve bu yüzden outworlde koyulanları görmeme ihtimalleri var
En erken 10 15 işçide mi bağlayabilirim o zaman?

punk

Larva
Üye
Arkadaşlar messor kraliçesi besliyorum yumurtalar pupa olmak üzere. 10 15 işçide bağlamamı önerdi arkadaşlarım. Ben beslemesi daha rahat olur diye ilk 3 4 işçide bağlamayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olur mu?
eğer sende fotoğrafı varsa atabilir misin

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
İstediğiniz zaman, koloninizin hareketlerini de düşünerek bağlayabilirsiniz. 13 işçi olmadan outworld bağlanmaz falan gibi bir kural yok. Outworld kullanımının ana mantığı tüpte besleme işlemi kaçma tarzı sorunlara yol açtığında işleri kolaylaştırmaktır. O yüzden sizin kararınız tamamen. Sadece ilk işçiler çok takmayabiliyorlar dediğim gibi yemek keşfini, hep böyle olacak da değil tabii. Deneyip görebilirsiniz.

Savron

Yumurta
Üye
eğer sende fotoğrafı varsa atabilir misin
Şuan evde değilim 1 2 saat sonra atabilirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İstediğiniz zaman, koloninizin hareketlerini de düşünerek bağlayabilirsiniz. Outworld kullanımının ana mantığı tüpte besleme işlemi kaçma tarzı sorunlara yol açtığında işleri kolaylaştırmaktır. O yüzden sizin kararınız tamamen. Sadece ilk işçiler çok takmayabiliyorlar dediğim gibi yemek keşfini, hep böyle olacak da değil tabii.eneyip öğrenebilirsiniz O yüzden karar size ait
Tamamdır zaman ayırdığınız için teşekkürler.

EfeAkkurt-_-

Larva
Üye
Açıkçası ben ne zaman tüpten besleyemiyorum o zaman bağlayacağım

Yabadasu

Yumurta
Üye
Bende messor besliyorum 5güne işçilerin çıkar diye düşünüyorum üç günde bir tüpte besleme yaparsam kraliçe strese girmez mi

kylorenn2891

Yumurta
Üye
İşçiler çıktıktan sonra stres azalır bi sıkıntı çıkmaz. Bazen açıp izliyorum ben.
Benim gözlemlerim de bu şekilde ve zatem doğrusu da bu. İlk işçiler çıktıktan sonra üstünü açınca bir hareketlenme oluyor ancak işçiler olmadığı zamanki kadar çok değil.