Hayır olabilir. Nanitik işçilerin ana görevi yumurta beslemek olduğu için yemek aramaya çıkmamaları muhtemel ve bu yüzden outworlde koyulanları görmeme ihtimalleri varHayır olmaz aksine beslemeyi kolaykalştırır
En erken 10 15 işçide mi bağlayabilirim o zaman?Hayır olabilir. Nanitik işçilerin ana görevi yumurta beslemek olduğu için yemek aramaya çıkmamaları muhtemel ve bu yüzden outworlde koyulanları görmeme ihtimalleri var
eğer sende fotoğrafı varsa atabilir misinArkadaşlar messor kraliçesi besliyorum yumurtalar pupa olmak üzere. 10 15 işçide bağlamamı önerdi arkadaşlarım. Ben beslemesi daha rahat olur diye ilk 3 4 işçide bağlamayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olur mu?
Şuan evde değilim 1 2 saat sonra atabilirim.eğer sende fotoğrafı varsa atabilir misin
Tamamdır zaman ayırdığınız için teşekkürler.İstediğiniz zaman, koloninizin hareketlerini de düşünerek bağlayabilirsiniz. Outworld kullanımının ana mantığı tüpte besleme işlemi kaçma tarzı sorunlara yol açtığında işleri kolaylaştırmaktır. O yüzden sizin kararınız tamamen. Sadece ilk işçiler çok takmayabiliyorlar dediğim gibi yemek keşfini, hep böyle olacak da değil tabii.eneyip öğrenebilirsiniz O yüzden karar size ait
tamam eywŞuan evde değilim 1 2 saat sonra atabilirim.
eğer sende fotoğrafı varsa atabilir misin
İşçiler çıktıktan sonra stres azalır bi sıkıntı çıkmaz. Bazen açıp izliyorum ben.Bende messor besliyorum 5güne işçilerin çıkar diye düşünüyorum üç günde bir tüpte besleme yaparsam kraliçe strese girmez mi
Benim gözlemlerim de bu şekilde ve zatem doğrusu da bu. İlk işçiler çıktıktan sonra üstünü açınca bir hareketlenme oluyor ancak işçiler olmadığı zamanki kadar çok değil.İşçiler çıktıktan sonra stres azalır bi sıkıntı çıkmaz. Bazen açıp izliyorum ben.