1 hafta içinde çıkar.Messor cinsi kraliçem var. Pupalar karardı benim tahminimce 3 güne çıkar. Sizce kaç gün sonra ilk işçim çıkmış olur.
hocam 1 hafta öncede bunun gibi bişey sorudum, o zaman sarımsıydı o pupa, o zamanda 1 hafta dediler1 hafta içinde çıkar.
Sıcaklık ve nem dengesi önemli. Sürekli değişiyorsa yumurta ve pupaların gelişimi değişiklilik gösterir. Demo'nun dediği gibi 1 hafta içinde veya 1.5 hafta içinde çıkar.hocam 1 hafta öncede bunun gibi bişey sorudum, o zaman sarımsıydı o pupa, o zamanda 1 hafta dediler
Tam olarak 1 hafta mı geçmiş "1 hafta" demelerinden bu zamana?hocam 1 hafta öncede bunun gibi bişey sorudum, o zaman sarımsıydı o pupa, o zamanda 1 hafta dediler
birkaç gün fark olabilir whatsapp grubunda sormuştumTam olarak 1 hafta mı geçmiş "1 hafta" demelerinden bu zamana?
Bendede öyle oldu 2,3 güne çıkmıştı ama bu ısıya göre değişebilirMessor cinsi kraliçem var. Pupalar karardı benim tahminimce 3 güne çıkar. Sizce kaç gün sonra ilk işçim çıkmış olur.
teşekürler hocam bekliyoruzBendede öyle oldu 2,3 güne çıkmıştı ama bu ısıya göre değişebilir