Pupa evresine geçtiğinde ayirabilirsin neden önceden ayiriyorsun bırak Pupa ya geçsin sonra ayırEkli dosyayı görüntüle 21558Elimdeki morio kurtlarım bu büyüklüğe ulaştı nerden baksanız 5 santim. Pupa evresine geçmesi için ne zaman ayırmalıyım?
Moriolarda pupaya geçmeleri için ayırmak lazımPupa evresinde ayirabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 21558Elimdeki morio kurtlarım bu büyüklüğe ulaştı nerden baksanız 5 santim. Pupa evresine geçmesi için ne zaman ayırmalıyım?
dostum bu aralar bazı konuların altında senin de doğru yanlış yorumlarını görüyorum ama görünüşe göre hobide yenisin ve çok tecrübeli değilsin. lütfen bilgi sahibi olmadığın konularda insanları yanlış yönlendirme. Moriolar sen onları ayırmadığın sürece pupa evresine geçmez çünkü bilirler ki diğer morio kurtları tarafından yenilecekler.Pupa evresine geçtiğinde ayirabilirsin neden önceden ayiriyorsun bırak Pupa ya geçsin sonra ayır
elimde torf yok neyin üstüne koymalıyımAyirabilirsin
nemlendirmem gerekmiyor mu ve yemek vermeli miyim ayırıncaTorfa gerek yok boş kapta olur azıcık odalara yataklık koyabilursin
Yanına 1 Çay kaşığı yataklık koyabilirsiniz patates havuç falan vermeyin nem yapmanızada gerek yok karanlık ortamda bekletin pupaya dönüşücektir.nemlendirmem gerekmiyor mu ve yemek vermeli miyim ayırınca
Denedinmi ? Ben denedim ve baya iyi sonuç aldım ve herkes benim bukadar kötü olduğumumu düşünüyor 5 kişi yorumu beğenmiş ben kendi tecrübeden aktarmaya çalışıyorum ayrıca hangi konuda yanlışım var ?dostum bu aralar bazı konuların altında senin de doğru yanlış yorumlarını görüyorum ama görünüşe göre hobide yenisin ve çok tecrübeli değilsin. lütfen bilgi sahibi olmadığın konularda insanları yanlış yönlendirme. Moriolar sen onları ayırmadığın sürece pupa evresine geçmez çünkü bilirler ki diğer morio kurtları tarafından yenilecekler.
teşekkürler cevaplarınız için.Bilginizin olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirip yanlış bilgilendirmeyin morio kurtları yanlız kalmadan pupa haline geçmezler ayırmak için yeterli büyüklüğe geldiğini anlayabilmek için iki şeye bakabilirsiniz ya 5 cm olduysa ayırın veya yataklığın üzerinde gezinmeye başlayan saklanmayan büyük olanları ayırabilirsiniz söylediğim ikinci yöntem daha tutarlıdır
Ayırdığınızda yanına torf yataklık vs hiçbirşey koymayın hava alabileceği birkaç delik olması yeterli olur torf yataklık koyarsanız pupa haline daha geç geçecektir
Ayırdıktan sonra yemek vs vermenize gerek yok ayırmadan önce susuzluktan ölümleri azaltmak için salatalık gibi su oranı şeylerle besleyin yeterli olur
Ayırdıklarınızı karanlık ve titreşimsiz ortamda tutarsanız en hızlı şekilde pupa olacaklardır
şuan elimde sadece 7 morio kurdu var. bu kadarıyla döngüyü başlatabilir miyim?Bilginizin olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirip yanlış bilgilendirmeyin morio kurtları yanlız kalmadan pupa haline geçmezler ayırmak için yeterli büyüklüğe geldiğini anlayabilmek için iki şeye bakabilirsiniz ya 5 cm olduysa ayırın veya yataklığın üzerinde gezinmeye başlayan saklanmayan büyük olanları ayırabilirsiniz söylediğim ikinci yöntem daha tutarlıdır
Ayırdığınızda yanına torf yataklık vs hiçbirşey koymayın hava alabileceği birkaç delik olması yeterli olur torf yataklık koyarsanız pupa haline daha geç geçecektir
Ayırdıktan sonra yemek vs vermenize gerek yok ayırmadan önce susuzluktan ölümleri azaltmak için salatalık gibi su oranı şeylerle besleyin yeterli olur
Ayırdıklarınızı karanlık ve titreşimsiz ortamda tutarsanız en hızlı şekilde pupa olacaklardır
Evet , disi ve erkek çıkarsa aralarında olurşuan elimde sadece 7 morio kurdu var. bu kadarıyla döngüyü başlatabilir miyim?
bunlar kalıcı kullanılıyor mu ben kullanılmıyor diye organizerOrganizer yerine saklama kabı alabilirsiniz, 100 tanesi 40 tl
pupa olduktan sonra aynı yere koysam sorun olur muBilginizin olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirip yanlış bilgilendirmeyin morio kurtları yanlız kalmadan pupa haline geçmezler ayırmak için yeterli büyüklüğe geldiğini anlayabilmek için iki şeye bakabilirsiniz ya 5 cm olduysa ayırın veya yataklığın üzerinde gezinmeye başlayan saklanmayan büyük olanları ayırabilirsiniz söylediğim ikinci yöntem daha tutarlıdır