ne yapmalıyım

Musta

Yumurta
Üye
işcisi olmayan bi compotonus kolonisine bufalo kurdu vermiştim. yedikten sonra tüpün çıkış kısmına değilde, suyun bulunduğu kısmına çöpünü bırakmış.ne yapmalıyım?

tolgakurt

Yumurta
Üye
Bu durumda okuduğum şey işi bitince çıkarıyorlar hocam tabii benden daha bilgili kişiler yazarsa çok daha iyi olur

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
bekletirlerse inatla manuel cımbızla almak zorundasın.

tolgakurt

Yumurta
Üye
Çarşambadan itibaren çok uzun hocam herkes 24 saat gibi bir sürede alın diyorlar gerekirse tüpe manuel müdahale yapın tüpten çubukla falan alabilirsiniz herhalde

Musta

Yumurta
Üye
Çarşambadan itibaren çok uzun hocam herkes 24 saat gibi bir sürede alın diyorlar gerekirse tüpe manuel müdahale yapın tüpten çubukla falan alabilirsiniz herhalde
alabilirim fakat tehlikeli olur. hiç işci yok tek kraliçe o yüzden çok strese girer diye düşünüyorum. ve 15 20 tane yumurta var nasıl çıkarıcam bilmiyorum, sizce denemelimiyim yoksa tehlikeli mi olur

Tahaa

Yumurta
Üye
alabilirim fakat tehlikeli olur. hiç işci yok tek kraliçe o yüzden çok strese girer diye düşünüyorum. ve 15 20 tane yumurta var nasıl çıkarıcam bilmiyorum, sizce denemelimiyim yoksa tehlikeli mi olur
acilen almalısınız mite basma ihtimali var

tolgakurt

Yumurta
Üye
Kalsa da tehlikeli çıkarsanız da tehlikeli olabilir hocam kalsa mite riski var alırsanız karınca belki stres yapabilir ama bana kalırsa alın karıncayı da 2 3 gün kendi haline bırakın