çarşamba gününden beri tüpteBu durumda okuduğum şey işi bitince çıkarıyorlar hocam tabii benden daha bilgili kişiler yazarsa çok daha iyi olur
yumurtalarını yer diye korkuyorumbekletirlerse inatla manuel cımbızla almak zorundasın.
çok uzun bekletmişsin 24 saat bilemedin 36 saat te alman lazım benim bildiğimçarşamba gününden beri tüpte
alabilirim fakat tehlikeli olur. hiç işci yok tek kraliçe o yüzden çok strese girer diye düşünüyorum. ve 15 20 tane yumurta var nasıl çıkarıcam bilmiyorum, sizce denemelimiyim yoksa tehlikeli mi olurÇarşambadan itibaren çok uzun hocam herkes 24 saat gibi bir sürede alın diyorlar gerekirse tüpe manuel müdahale yapın tüpten çubukla falan alabilirsiniz herhalde
acilen almalısınız mite basma ihtimali varalabilirim fakat tehlikeli olur. hiç işci yok tek kraliçe o yüzden çok strese girer diye düşünüyorum. ve 15 20 tane yumurta var nasıl çıkarıcam bilmiyorum, sizce denemelimiyim yoksa tehlikeli mi olur
Kalsa da tehlikeli çıkarsanız da tehlikeli olabilir hocam kalsa mite riski var alırsanız karınca belki stres yapabilir ama bana kalırsa alın karıncayı da 2 3 gün kendi haline bırakınalabilirim fakat tehlikeli olur. hiç işci yok tek kraliçe o yüzden çok strese girer diye düşünüyorum. ve 15 20 tane yumurta var nasıl çıkarıcam bilmiyorum, sizce denemelimiyim yoksa tehlikeli mi olur