Ne yapmalıyım?

Zobit

Yumurta
Üye
Merhabalar solenopsis cinsi bir kraliçem var fakat malzemeleri daha gelmediği için kavanozda besliyorum. Bir arkadaş içerisine bir adet nemli pamuk atmamı önerdi. Bugün 3. Gün ve pamuğunu değiştim fakat kraliçeyi bulalı koca 3 gün oldu ve bir takviye yapmalı mıyım bilmiyorum. Uzun lafın kısası bir takviye yapmalı mıyım? (şekerli su gibi) Ve malzemeler gelene kadar yumurtlamaya başlar mı?

Ekli dosyalar

• CBC5A57A-A807-4E74-8002-7943199D60BC.jpeg
    CBC5A57A-A807-4E74-8002-7943199D60BC.jpeg
    27.2 KB · Görüntüleme: 16
Moderatör tarafında düzenlendi:

MorteL

Yumurta
Üye
Kraliçe karıncanız için daha küçük bir kavanoz kullanmanızı öneririm. Tür zaten küçük olduğu için mevcut alan ona fazla gelebilir. Küçük ve dar bir alan, kraliçenin kendini daha güvende hissetmesini sağlayabilir.

Zobit

Yumurta
Üye
Kraliçe karıncanız için daha küçük bir kavanoz kullanmanızı öneririm. Tür zaten küçük olduğu için mevcut alan ona fazla gelebilir. Küçük ve dar bir alan, kraliçenin kendini daha güvende hissetmesini sağlayabilir.
Anladım, bahsettiğiniz şeyi göze alacağım.

Aquila

Pupa
Üye
Herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok. Eczaneden şırınga alıp onu kullanabilirsiniz geçici olarak.

Zobit

Yumurta
Üye
Herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok. Eczaneden şırınga alıp onu kullanabilirsiniz geçici olarak.
Cevap için teşekkürler. Kendisi küçük bir tür olduğu için pamuk ile su veriyorum.