Un kurdu verebilirsinizTetramorium Caespitum cinsi ne verebilirim yemek olarak
Un kurdu verebilirsiniz
Un kurdum vardı, küçüklerin yarsını verdim. 2 gün oldu vereli. Onu alıp ballı su verdim, hala tüpün bir köşesinde bekliyorlar. Hala stresli olabilir mi?kargo stresli ve yorucu bir süreç.ilk gün için canlı yemle uğraşmak yerine ki un kurdunuz yoksa zaten tehlikeli, şekerli veya ballı su verebilirsiniz. daha sonrasında canlı yem vb. vermeniz gerekecek zaten.
Hocam iki gün önce benimde tetramorium kargom geldi 4 işçili. Ben dün yarım un kurdu verdim ufak boy hepsini yemişlerdi. Ek olarak ilk geldikleri günün gecesinde biraz şekerli su verdim onu da içtiler, bilmiyorum verip bırakmayı deneyin hala streste olabilirler çok sarsıntı yaşadılarsa kargoda.Un kurdum vardı, küçüklerin yarsını verdim. 2 gün oldu vereli. Onu alıp ballı su verdim, hala tüpün bir köşesinde bekliyorlar. Hala stresli olabilir mi?
Dün ballı su verdim, içmemişler galiba; onu temizledim, un kurdu verdim şimdi. Ama hala pamukta bekliyorlar. Geldiği günden beri pamuğa yapışıp bekliyorlar. Ekstra bir sorun olabilir mi?Hocam iki gün önce benimde tetramorium kargom geldi 4 işçili. Ben dün yarım un kurdu verdim ufak boy hepsini yemişlerdi. Ek olarak ilk geldikleri günün gecesinde biraz şekerli su verdim onu da içtiler, bilmiyorum verip bırakmayı deneyin hala streste olabilirler çok sarsıntı yaşadılarsa kargoda.
hocam bendekilerde ben bakarken un kurdunun yanına bile yaklaşmadılar pamuğun ordan çıkmıyorlardı.gece koyup sabah baktıgımda yemişlerdi siz kurdu aksamdan koyduysanız bırakın onlar yerler.Dün ballı su verdim, içmemişler galiba; onu temizledim, un kurdu verdim şimdi. Ama hala pamukta bekliyorlar. Geldiği günden beri pamuğa yapışıp bekliyorlar. Ekstra bir sorun olabilir mi?