Arkadaşlar karıncalarım böyle lütfen türlerini ne yediklerini ve ne yapmam gerektiğini söylermisin ayrıca döllenmişlermi ne zaman yumurtlarlar
Yanılmıyorsam cataglyphıs (abdomeni şüpheli geldi)Arkadaşlar karıncalarım böyle lütfen türlerini ne yediklerini ve ne yapmam gerektiğini söylermisin ayrıca döllenmişlermi ne zaman yumurtlarlar
Bu niye böyle hareketsiz bacakları böyleYanılmıyorsam cataglyphıs (abdomeni şüpheli geldi)
Öncelikle söylüyorum bu cins hobiye başlayan birine göre zor bir seviyededir.Sebeplerinin başlıcaları:
sıcaklık ve nem kontrolü (bunun için ısıtıcılar , ışık kayakları ve ölçüm cihazları gereklidir)
non calustral bir cinstir.( işçi çıkasına kadar besleme yapmak zorundasınız özeliikle proteinle u-n kurdu vb-)
İnatçıdır. koşullar sağlanmazsa yumurtlamıyor ( istisnalar var )
Hobideki ilk kraliçelerimden canımı okumuştu.
Önerim hobide yeniyseniz daha basit cinslerle başlamanız. Tetramoriumlar , Lasiuslar , Messorlar gibi
Evet bunları tüketselerde sürekli olarak bunlarla besleyemezsiniz. Protein şart.Şekerli su şeker normal su bisküvi kirintisi felan yer icerler türünü bilmem ama karanlik bir ortamda tutmani öneririm daha hizli yumurtlar dölenmişmi bilmiyom
Yakalarken yaralamış olmalısınız. Kaç gündür sizinle kraliçe?Bu niye böyle hareketsiz bacakları böyle
saldım onu maalesefYakalarken yaralamış olmalısınız. Kaç gündür sizinle kraliçe?
Yapacak birşey yok ölenin arkasından ağlanmaz . Bol şans! 💯saldım onu maalesef
Teşekkürler yeni koyucam zatenYapacak birşey yok ölenin arkasından ağlanmaz . Bol şans! 💯