Ne yapmalıyım

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Agalar elimde bı messor var daha hiç yumurtlama olayları falan olmadı zaten sonbaharın son uçuşunda buldum ama hava sıcak diye pek umursamamıştım baktım yumurtlamıyo dedim buna bı çözüm bulmak lazım mümkün olduğunca kış uykusuna yatırmamayı düşünüyorum ısıtıcı ped falan dışında bı ısıtma taktiği var mı yoksa direkt yok diyin bulurum bişiler

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Sonbaharda bulunan messorlar çoğunlukla kış uykusuna yattıktan sonra yumurtluyo yatırmanı öneririm

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Sonbaharda bulunan messorlar çoğunlukla kış uykusuna yattıktan sonra yumurtluyo yatırmanı öneririm
Nasıl yatıriyim aga ya buzdolabına koysam muhtemelen ölürler başka bı yol da gelmiyo aklıma

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Soğuk bi odada veya kapalı balkona koyarak yatırabilirsin.
Aga denedim ama hava çok değişken ya bu akşam kısa kolluyla geziyodum iki saat sonra battaniye örttüm soğuk biryer bulmaya çalıştım ama günde 5derece ile 25 derece arası değişiyor heryer uygun biryer bulursam yatırırım

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Aga denedim ama hava çok değişken ya bu akşam kısa kolluyla geziyodum iki saat sonra battaniye örttüm soğuk biryer bulmaya çalıştım ama günde 5derece ile 25 derece arası değişiyor heryer uygun biryer bulursam yatırırım
Buz dolabına koy şimdilik en arkalara koyma ama havalar soğuyunca koyarsın dışarı