Ne Yapayım?

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
40 litre bir tankım var içinde 6 neon,4 kırmızı burun, 3 rasbora,1 l144 tül kuyruk,2 çöpçü, 9 lepistes,sayısız karides var. Karidesler küçük tankta çok güzel seyir zevki veriyorlar karideslerle kesin olarak vatozu ve çöpçüleri bakmak istiyorum ama yanına bir tür daha seçemedim şuan aklımda rasboralar veya tetralardan biri var seçemedim yardımcı olur musunuz? Hangisi daha uygun?(Kırşehirde kalan balıkları qlmak isteyen olursa elden verebilirim.)

Frkngnc

Yumurta
Üye
Bence daha bişe alma çünkü akvaryum çok dolmuş

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
40 litre bir tankım var içinde 6 neon,4 kırmızı burun, 3 rasbora,1 l144 tül kuyruk,2 çöpçü, 9 lepistes,sayısız karides var. Karidesler küçük tankta çok güzel seyir zevki veriyorlar karideslerle kesin olarak vatozu ve çöpçüleri bakmak istiyorum ama yanına bir tür daha seçemedim şuan aklımda rasboralar veya tetralardan biri var seçemedim yardımcı olur musunuz? Hangisi daha uygun?(Kırşehirde kalan balıkları qlmak isteyen olursa elden verebilirim.)
Bana kalırsa kırmızı burunları, lepistesleri ve rasboraları çıkar. Dipte vatoz bakmaya devam edeceksen çöpçüleri çıkart vatoza bir eş al, çöpçü bakmaya devam edeceksen vatozu çıkar 4 adet daha çöpçü al.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Bana kalırsa kırmızı burunları, lepistesleri ve rasboraları çıkar. Dipte vatoz bakmaya devam edeceksen çöpçüleri çıkart vatoza bir eş al, çöpçü bakmaya devam edeceksen vatozu çıkar 4 adet daha çöpçü al.
Balıkları ne yapayım? Petshoplar almıyor verebileceğim kimse yok hobici yok kırşehirde hılla gölü diye biryer var oraya salmam sorun oluşturur mu? Vatoza pethopuma sòyleyeceğim eş ayarlasın dişi olduğunu sanıyorum.

V

Vedad

Balıkları ne yapayım? Petshoplar almıyor verebileceğim kimse yok hobici yok kırşehirde hılla gölü diye biryer var oraya salmam sorun oluşturur mu? Vatoza pethopuma sòyleyeceğim eş ayarlasın dişi olduğunu sanıyorum.
Göle salmanız doğru olmaz. Hem oradaki yaşamı olumsuz etkiler. Hem de orada ki koşullarada dayanamazlar.

Utgea

Majör
Yardımsever
Ansiklopedik İnsan
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Göle salmayın. Hediye şeklinde hobicilere verin akvaryum.com forum üzerinden ilan açın ya da facebook ve whatsapp grublarına yazın eğer gruplara üye değilseniz iletişim, konum ve hediye edeceğiniz türleri bana özelden yazarsanız sizin yerinize ben sorabilirim.

omerfaruk_

Replete
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Petshopların almaması ilginçmiş genelde alırlar. Tavsiyem sahiplendirme sitelerinde ilan oluşturup sahiplendirmeniz. Aksi taktirde doğaya salmanız durumunda ya ekosistem zarar görür yada saldığınız canlılar ölür.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Merhaba, sonuç olarak neonları bir daha saydım 5 neonum varmış. 5 neon , vatoz , karides oldu güzel oldu fakat aklım hala lepisteslerde ama lepistesler özel tür şu şekil
erkek var metal black , bir çiftte full gold var ama full gold dişisi yaşlı erkek çok genç. ne yapayım neonlar kalsın mı? Arada kaldım biraz.