Ne vere bilirim

Kremants

Yumurta
Üye
Tetramorium kolonim var 5 iscili ne vere bilirim yemek olarak un kurdum yok sinek vermistim iki kere verdim ikisinide yediler ve iki gundur veriyorum ama yemiyorlar ne verebilirim yumurta haricince kiyma ve salam da dahil verdim yemediler kiymayi yer gibi oldular ama cok tuketmediler

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
yemiyorlarsa ihtiyaçları yoktur. ihtiyacı olup besini kabul etmeyen tetra hiç görmedim

Kremants

Yumurta
Üye
Teşekkürler pwki ne verebilirim yemek olarak

Kremants

Yumurta
Üye
Tohum koymak istiyorum ama isciler cok küçük tohum altinda ezilip olurlwr diye korkuyorum

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
koloniden koloniye değişir. benimkiler yumurta beyazına ve bala bayılıyor deneyebilirsiniz.

Scouttmylife

Yumurta
Üye
5 işçili bir koloni olduğu için çok üst üste protein vermenize gerek yok bence. 2 günde bir şekerli su takviyesi ve haftada bir veya iki protein takviyesi yeterli olacaktır. Her gün besleme yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.

Kremants

Yumurta
Üye
Bende oyle dusunuyordum ama bir arkadasim her gun protein verirsem daha fazla ve hixli isci alicagimj soyledi

n0wy

Yumurta
Üye
Bende oyle dusunuyordum ama bir arkadasim her gun protein verirsem daha fazla ve hixli isci alicagimj soyledi
5 işçili zaten koloni vermeniz pek fark etmez aldıklarını alırlar her gün verdiğinizi tüketmezler diye düşünüyorum tabi uzun süre kalmadığı sürece sıkıntı olmaz.

Kremants

Yumurta
Üye
Iki gun verdigim yemegi yememislerdi bugun de balik yemi koydum 2 saat once tum isciler ustune sikti ve icine dogru oydular ve pamugun arkasinda kralicenin yqninda yumurtalarla ilgilenen bir isci daha gordum 6 isci olmuslar