Ne vardır sizce

Kremants

Yumurta
Üye
Bu aksam ankarada yagmur yağdi yarin ucus olurmu sizce ve hangi tür olur biliyormusunuz

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Maalesef kahin değiliz, bilim de o kadarına yetmiyor

Kremants

Yumurta
Üye
He yok sey diye temmuzda su turler ucuyor belki bunlar ucar dersiniz diye sormustum

Kremants

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim bir sey daha sorabilirmiyim

FerhatDumann

Larva
Üye
Uçuş konusundaki takvim olayina pek inanan birisi değilim genel olarak yaz mevsiminde tüm canlılarda olduğu gibi üremeye geçer ve karıncalar da da uçuşlar başlar ... Ama demiyorum ki her tür yazın şu ayda uçar diye tabikide sonbahar ilkbahar da da denk gelmek mümkün demek istediğim kendinizi ay ve gunlere sartlamamaniz ...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

LÜTFEN yazım kurallarına biraz daha dikkat edelim.
Makale ve biyografi yazmıyoruz yorum yazmak için yorum yapmayalim... İnsanları terslemekten zevk almamanız dileğiyle

Yunusunnn

Yumurta
Üye
Uçuş konusundaki takvim olayina pek inanan birisi değilim genel olarak yaz mevsiminde tüm canlılarda olduğu gibi üremeye geçer ve karıncalar da da uçuşlar başlar ... Ama demiyorum ki her tür yazın şu ayda uçar diye tabikide sonbahar ilkbahar da da denk gelmek mümkün demek istediğim kendinizi ay ve gunlere sartlamamaniz ...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Makale ve biyografi yazmıyoruz yorum yazmak için yorum yapmayalim... İnsanları terslemekten zevk almamanız dileğiyle
Yazım kurallarına dikkat etmek forumun bir kuralıdır ve burda sadece bir veya iki kelime yazım yanlışı yok. Biraz sinirlenmiştim kusurum olduysa kusura bakmayın. İyi hobiler :)

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Forumun ilk kuralı imla kurallarına önem vermek, arkadaşı siz terslemişsiniz hem de daha kuralları bile okumadan. Gayet nazik bir şekilde dikkat edilmesi gerekildiğini söylemiş ve olması gereken de bu. Aksi halde kimse kimseyle sağlıklı bir iletişim kuramaz.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Yazım kurallarına dikkat etmek forumun bir kuralıdır ve burda sadece bir veya iki kelime yazım yanlışı yok. Biraz sinirlenmiştim kusurum olduysa kusura bakmayın. İyi hobiler :)
Herhangi bir problem gördüğünüzde -bu yazım kurallarına uymamak da olabilir, yanlış yere açılan bir konu da olabilir vs.- "Rapor" butonu ile moderatörlere gerekli açıklamayla raporlarsanız onlar uygun bir düzenleme yapar veya üyeyi uyarır. Böylece ne siz tepki görürsünüz ne de karşınızdakiler kırılır.