Canlı yem daha iyi olur eğer ki hiç ama hiç olmuyorsa messorlar bildiğim gibi hassaci karınca işciler çıkınca çok vermediginiz sürece arada kuş tohumu da verebilirsiniz karınca çiftliğim videosunda öyle yapıyordu tuğkan abi ama Ares daha bilgili ona sorsan daha iyi olur bilgi alman için.Yeni başlayacağım yavruladiktan sonra canlı yem veremem protein olarak ne verebilirim ailem canlı yeme karşı sadece yumurta beyazı ve şekerli su ile beslesem sorun olurmu başlangıç olarak massor olurmu
Tüm tohumlar olur muMessor olabilir, ama streslidir durmadan açıp bakarsanız başarılı bir koloni kuramaz. Messorlar tqm hasatçıdır tohumlarlada besleyebilirsiniz ara sıra yumurta beyazi kıyma vb. verilebilir ama dikkat edin bu (tohum hariç) yiyecekler bakteri ve miteların bir numarqlı öğünüdür. İyi hobiler
Kuş yemi yani benim kralicem yumurtladi ilk işçi çıkınca bı kaç kuş yemi vercem 3-4 tane sonra canlı yeme gecicemTohum derken tüm tohumları verebilir miyim
Hayır,kuş yemi,keten tohumu vb. Olur kuş yeminin kabuğunu kırıp verebilirsin.Karpuz çekirdeği fln olur mu
Eğer işçi karıncalar varsa ayda 1 kere kuş yemi verebilirsin herhangi bir petshopta kuş yemi al ama Cok alma 6 ay sonra bozuluyorTohum derken tüm tohumları verebilir miyim
Kabuğunu kırmadan versek onlar kırıyor diye biliyorum yanlış bilgimi acaba ?Hayır,kuş yemi,keten tohumu vb. Olur kuş yeminin kabuğunu kırıp verebilirsin.
Tugkan abi 3 günde 1 yemleme yapın diyorduEğer işçi karıncalar varsa ayda 1 kere kuş yemi verebilirsin herhangi bir petshopta kuş yemi al ama Cok alma 6 ay sonra bozuluyor
Evet ben ayda 1 kere kuş yemi vericem onu demek istedim bundan önceki 1 kolonim vardı hiç bilgim yoktu canlı yem hızlı büymelerine sağlıyor ve sağlıklı oluyorlar her gün yeni bir bilgi öğrenip gelişcezTugkan abi 3 günde 1 yemleme yapın diyordu
Yani kısaca kuş yemi karıncalar kırar ama sen yinede (yemlerin kabuklarını kırarak verebilirisn daha iyi olur) keten tohumu da bir alternatif kıyma gibi proteinli şeyler olabilir ama tavsiye etmiyorum çünkü bakteri olma ihtimali çok yüksek.Tugkan abi 3 günde 1 yemleme yapın diyordu
Full yumurta beyazı versem ne olurEvet ben ayda 1 kere kuş yemi vericem onu demek istedim bundan önceki 1 kolonim vardı hiç bilgim yoktu canlı yem hızlı büymelerine sağlıyor ve sağlıklı oluyorlar her gün yeni bir bilgi öğrenip gelişcez
Koloninin büyümesi ve üreme hızı yavaş olur sonuçta insanda hep aynı yemeği yiyince bıkıyor dediğim gibi canlı yem önemli veremiyorsaniz kuş yemi öneririm.Full yumurta beyazı versem ne olur
Kuş yemi ne kadar dırKoloninin büyümesi ve üreme hızı yavaş olur sonuçta insanda hep aynı yemeği yiyince bıkıyor dediğim gibi canlı yem önemli veremiyorsaniz kuş yemi öneririm.
Messor beslersiniz bu besleme şeklinde ama koloni yavaş ilerlerYeni başlayacağım yavruladiktan sonra canlı yem veremem protein olarak ne verebilirim ailem canlı yeme karşı sadece yumurta beyazı ve şekerli su ile beslesem sorun olurmu başlangıç olarak massor olurmu
15tl falandırKuş yemi ne kadar dır
Karıncaların abdomen büyüklüğüne ve şişkinliğine göre besleme yapılır.Tugkan abi 3 günde 1 yemleme yapın diyordu
İlk işçiler nanitik olduğu için kıramayabiliyor.Kabuğunu kırmadan versek onlar kırıyor diye biliyorum yanlış bilgimi acaba ?
Yavruladiktan sonra derken yumurta verdiği zamanı kastediyordanız beslenmeniz gerekmiyor. İşçiler çıktıktan sonra beslemeye başlamanız gerekiyor.Yeni başlayacağım yavruladiktan sonra canlı yem veremem protein olarak ne verebilirim ailem canlı yeme karşı sadece yumurta beyazı ve şekerli su ile beslesem sorun olurmu başlangıç olarak massor olurmu
Çoğunlukla evet olur.Tüm tohumlar olur mu
Mite, küf ve bakteri oluşumuna sebep olur. Koloni bir süre sonra yemekten vazgeçer.Full yumurta beyazı versem ne olur
Canlı yem olmadan bu hobi olmaz mıTüm soru ve bilgilere ithafen yazıyım.
Karıncaların abdomen büyüklüğüne ve şişkinliğine göre besleme yapılır.
İlk işçiler nanitik olduğu için kıramayabiliyor.
Yavruladiktan sonra derken yumurta verdiği zamanı kastediyordanız beslenmeniz gerekmiyor. İşçiler çıktıktan sonra beslemeye başlamanız gerekiyor.
Çoğunlukla evet olur.
Mite, küf ve bakteri oluşumuna sebep olur. Koloni bir süre sonra yemekten vazgeçer.
Bir şekilde canlı yem edinmeniz gerekiyor
nerdedeyse olmaz diyebiliriz.Canlı yem olmadan bu hobi olmaz mı