Ne kullanmalıyım?

mehmetha4manci

Pupa
Üye
Merhaba, 2 soru sormak istiyorum.

1. Ant Store Turkey güvenilir mi? Kraliçe alabilir miyim?

2. Cata nodus kraliçesi için cam outworld yapacağım. Camları yapıştırmak için ayna silikon kullanabilir miyim? Kimyasal olarak sıkıntı çıkarır mı?

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Merhaba.
1- Evet güvenilirdir, ama zaten pek çok farklı cinsin uçuşları şu anda devam ediyor ve kış gelene kadar da devam edecek. Yani bence kendiniz bulmayı denemelisiniz.
2- Ayna silikonu hiç kullandığımı hatırlamıyorum, bence siz de riske girmeyin ve akvaryum silikonu alıp kullanın. Akvaryum silikonu karıncalarınız veya diğer canlılarınız için tamamen güvenilirdir.

Karınca309

Larva
Üye
Merhaba, 2 soru sormak istiyorum.

1. Ant Store Turkey güvenilir mi? Kraliçe alabilir miyim?

2. Cata nodus kraliçesi için cam outworld yapacağım. Camları yapıştırmak için ayna silikon kullanabilir miyim? Kimyasal olarak sıkıntı çıkarır mı?
1-Evet güvenli ben camponotus kraliçesi almıştım şuan pupası var
2-Akvaryum silikonu kullanın derim

mehmetha4manci

Pupa
Üye
Merhaba.
1- Evet güvenilirdir, ama zaten pek çok farklı cinsin uçuşları şu anda devam ediyor ve kış gelene kadar da devam edecek. Yani bence kendiniz bulmayı denemelisiniz.
2- Ayna silikonu hiç kullandığımı hatırlamıyorum, bence siz de riske girmeyin ve akvaryum silikonu alıp kullanın. Akvaryum silikonu karıncalarınız veya diğer canlılarınız için tamamen güvenilirdir.
Eminsin demi kralice aldım cumartesi günü fakat sipariş takibine giriyorum siparişiniz alışmıştır yazıyor normalde bugün kargoya vermesi lazım değilmi