Ne besleyebilirim

Muhammet18

Pupa
Üye
Selam arkadaşlar şuan arabada İstanbul'a gidiyorum ve İstanbul'a gidince akvaryuma basliyacagim ama akvaryumdan sonra da bir hayvan beslemek istiyorum ailem tarantula ya karşı ama ben çok istiyorum bütçem de fazla bı sıkıntım yok belki keretenkele oluer ama o da çok pahalı oluyor bütçem fazla bı sıkıntı yok ama keretenkeleye 1500 TL felan gerekiyor nebonerir siniz hayvana iyi hobiler 😄😄😄

Muhammet18

Pupa
Üye
Fikri olan var mı ve böyle canlı yem fazla istemeyen bir canlı olsa

Muhammet18

Pupa
Üye
Su kaplumbağasını tavsiye etmem. Daha geçen ay sahiplendirdim. Uvb, kuru alan, ısıtıcı, filtre, akvaryum derken çok pahalıya patlıyor.
Bana fark etmez teşekkür ederim akvaryumdan sonra su kaplumbağası veya kara kaplumbağası na yonelecegim

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Kurbağa,termit,papağan bakabilirsin

KAANDBK01

Larva
Üye
Bana fark etmez teşekkür ederim akvaryumdan sonra su kaplumbağası veya kara kaplumbağası na yonelecegim
İkisinide besledim ikisinde de çok keyif aldım. Bence su kaplumbağası daha keyifli ama. Canlı büyüdükçe akvaryumu da büyütmeniz gerekiyor. Ben 50 cm akvaryumla başlamıştım yavruyken. Taşınacağım için sahiplendirdiğimde 1 metre akvaryumdaydi

mst41

Yumurta
Üye
Selam arkadaşlar şuan arabada İstanbul'a gidiyorum ve İstanbul'a gidince akvaryuma basliyacagim ama akvaryumdan sonra da bir hayvan beslemek istiyorum ailem tarantula ya karşı ama ben çok istiyorum bütçem de fazla bı sıkıntım yok belki keretenkele oluer ama o da çok pahalı oluyor bütçem fazla bı sıkıntı yok ama keretenkeleye 1500 TL felan gerekiyor nebonerir siniz hayvana iyi hobiler 😄😄😄
karınca olabilir :d