Nasıl taşıyacağım

DmrKcmz

Yumurta
Üye
Crematogaster kraliçemi 1 hafta hiç açmadan beklettim ve 1 haftanın sonunda yumurtaları vardı. En son bakışımdan 2 gün geçti ve bugün 2-3 saat arabada sallantı halinde ve diğer bir 2-3 saat ise duran arabada bekleyecek. Nasıl güvenli hale getirebilirim, torpidoda hava alabilir mi ve birde sallantı strese sokar mı?

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Eğer çok uzun süreliğine gitmeyecekseniz evde bırakmanız daha iyi olur.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Crematogaster kraliçemi 1 hafta hiç açmadan beklettim ve 1 haftanın sonunda yumurtaları vardı. En son bakışımdan 2 gün geçti ve bugün 2 3 saat arabada sallantı halinde ve diğer bir 2 3 saat ise duran arabada bekleyecek nasıl güvenli hale getirebilirim, torpido da hava alabilir mi ve birde sallantı strese sokar mı?
Ne kadarlığına dışarı çıkıyorsun?

Ali7

Larva
Üye
Crematogaster kraliçemi 1 hafta hiç açmadan beklettim ve 1 haftanın sonunda yumurtaları vardı. En son bakışımdan 2 gün geçti ve bugün 2 3 saat arabada sallantı halinde ve diğer bir 2 3 saat ise duran arabada bekleyecek nasıl güvenli hale getirebilirim, torpido da hava alabilir mi ve birde sallantı strese sokar mı?
Eğer illaki yanımda gelecek diyorsanız bir süngerle cover yapıp kare bir kutu yada başka bir şeyin içine koyarsanız sarsıntı baya azalır bence iyi hobiler.

Yususuk

Larva
Üye
Ben arabaya peçetelerden koruma yapmıştım kapı taraflarına.