Nasıl majör işçim olur?

Üzeyir

Yumurta
Üye
Camponotus türü kolonim var ve 40 ın üzerinde işçiye sahibim ama majör işçim hiç olmadı. Canlı yem beslemesi yapıyorum ama genelde koloniye zarar vermemesi için küçük böcekler veya yaralı böcekler kullanıyorum. Majör karıncanın çıkması için daha büyük yemler mi kullanmalıyım.

LasiusNiger

Yumurta
Üye
Hayvanları çok fazla strese sokmadan biraz daha büyük yemler denersen otomatik olarak majör basacaklardır tahminimce

pallidulaaa

Yumurta
Üye
Camponotus türü kolonim var ve 40 ın üzerinde işçiye sahibim ama majör işçim hiç olmadı. Canlı yem beslemesi yapıyorum ama genelde koloniye zarar vermemesi için küçük böcekler veya yaralı böcekler kullanıyorum. Majör karıncanın çıkması için daha büyük yemler mi kullanmalıyım.
Outworld e un kurdu var ise orta boylardan bı tane direkt at canlı şekilde. Dışarıdan bulduğun böcekleri tavsiye etmiyorum parazit veya ilaç tasiyo olabilirler.

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Yüksek protein ile sık beslerseniz major çıkma süresi kısalır. Yemi canlıcanlı atmak sadece stres yaratır.

BeyDiesT

Nanitik
Üye
Bol protein ile besleyin. Zaten popülasyon arttıkça koloninin major işçi ihtiyacı olacağından kendisi üretir. Canlı canlı böcek atmayı ben önermem çünkü hayvanları strese sokar ve yumurta yumurtlama azalabilir ancak bu konu hakkında araştırılması gereken çok şey var. Belkide canlı böcek atmak işe yarıyodur ama benim önerim bol protein ve popülasyon artımını beklemek.