Yeni olarak bu hobiyle ilgilenmek istiyorum. Bir kraliçe karınca bulmak için hangi aralıklı zaman dilimini tercih edeceğimi bilemiyorum.
Hocam rastgele çıkıyor karşınıza ben parktayken karşıma componotus prensesi çıktı ayağım dibinde dün gece tatlı yaparken 3 4 tane Crematogaster Kraliçesi uçtu evime aldım ve kanat döktüler.Yeni olarak bu hobiyle ilgilenmek istiyorum. Bir kraliçe karınca bulmak için hangi aralıklı zaman dilimini tercih edeceğimi bilemiyorum.
Mart ila kasım arasında uçuşlar oluyoYeni olarak bu hobiyle ilgilenmek istiyorum. Bir kraliçe karınca bulmak için hangi aralıklı zaman dilimini tercih edeceğimi bilemiyorum.
Yağmurdan sonraki günlerde ararsanız şansınız çok artarYeni olarak bu hobiyle ilgilenmek istiyorum. Bir kraliçe karınca bulmak için hangi aralıklı zaman dilimini tercih edeceğimi bilemiyorum.
Hocam ben mi bahtsizim ya ben ne ararken çıkıyor karşıma ne odama geliyorHocam rastgele çıkıyor karşınıza ben parktayken karşıma componotus prensesi çıktı ayağım dibinde dün gece tatlı yaparken 3 4 tane Crematogaster Kraliçesi uçtu evime aldım ve kanat döktüler.
Hocam aramayın yürürken yere bakın ya da yürüyüşe çıkın bendede bir ara böyleydi ben neredeyse her gün çıkardım dışarı ama hiç bulamazdım bulduğum tüm kraliçeler ayağıma geldi diyebilirim.Hocam ben mi bahtsizim ya ben ne ararken çıkıyor karşıma ne odama geliyor
Birkaç saat önce havuzdayken Crematogaster sp kraliçesi yle karşılaştım. Tamamen şans işi.Yeni olarak bu hobiyle ilgilenmek istiyorum. Bir kraliçe karınca bulmak için hangi aralıklı zaman dilimini tercih edeceğimi bilemiyorum.