Nasıl kraliçe edinebilirim?

emek

Yumurta
Üye
internette kraliçe ilanlarını inceledim lakin hepsi tükenmiş durumda. ve bende şehir merkezinde yaşadığımdan kaynaklı kraliçe aramaya çıkamıyorum. Uzun zamandır hayalim olan karınca bakmaya nasıl adım atabilirim?

poyrasalos

Minör
Üye
Öncelikle yakınınızda park vs. varsa oralara gidip kaldırım ve kaldırım kenarlarına bakın. Şuan tam olarak uçuşlar başlamadığı için stoklar yoktur. Birkaç haftaya gelir. Ama tavsiyem sizin arayıp bulmanız.

Winnie

Yumurta
Üye
Nisanın başlarında,hava 20 derece üstündeyken ve nem %60-%40 durumundayken Aramanız iyi olacaktır.Ayrıca dışarıdan tedarik Edilen kraliçeler stres olurlar.

poyrasalos

Minör
Üye
Nisanın başlarında,hava 20 derece üstündeyken ve nem %60-%40 durumundayken Aramanız iyi olacaktır.Ayrıca dışarıdan tedarik Edilen kraliçeler stres olurlar.
Tedarik edilen kraliçeler stres olur diye kesin birşey yoktur. Elbette biraz stres olurlar lakin bu kraliçe ölecek veya koloni kuramayacak anlamına gelmez. Bende birçok kez tedarik ettim ve hepsiyle çok güzel yollar kat ettim.

Nolx

Yumurta
Üye
Hocam küresel ısınmadan dolayı bu takvim tamamen doğru demek yalan olur. Bu takvimde esnemeler olabilir.
Evet kesinlikle onu belirtmeyi unutmuşum ama dediğiniz doğru bu cancağızların kendi biyolojik saatleri var onun dışındada tamamen hava koşullarınada bağlı ama genel takvim bu şekilde