Nasıl kraliçe bulabilirim

yasarm1

Larva
Üye
Nasıl kraliçe bulabilirim özel olarak bakmam gereken yerler varmı Konya'da yaşıyorum dışarı çıktığım vakitlerde yola bakıyorum arada prens buldum sadece. Bir yerde akşamları mağaza tabelasının ışıklarının vurduğu alanlarda çok çıkıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum doğruluk oranı nedir

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Nasıl kraliçe bulabilirim özel olarak bakmam gereken yerler varmı Konya'da yaşıyorum dışarı çıktığım vakitlerde yola bakıyorum arada prens buldum sadece. Bir yerde akşamları mağaza tabelasının ışıklarının vurduğu alanlarda çok çıkıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum doğruluk oranı nedir
Aga bende konya meramdayım çok uçuş var ama sadece erkek bulabildim spesifik şurada çıkar demek doğru olmaz tamamen şans işi ama kaldırım kenarlarında ve gölge yerlerde bulabilmek biraz daha mümkün ışıktan rahatsız oldukları için güneş altında ben çok görmedim

Dwis

Pupa
Üye
Doğrudur bende sokak lambasının altında crematogaster kraliçesi bulmuştum bu tarz ışıkların altına gece uçuş yapan türlerin kraliçeleri geliyor.