Nasıl koloni oluşturabilirim?

zeyna

Yumurta
Üye
Birkaç video izledim ama hâlâ bulamadım. Nasıl koloni oluşturabilirim?

RüzgarMeteÇelik

Larva
Üye
Şöyle: 1 Test tüpü al ve yarısına kadar içme veya arıtma suyu koy ardından pamuk al ve suyla temas edecek şekilde it yani suyun diğer tarafa geçişi engellensin pamuğun diğer tarafı da ıslak olacak sonra da kraliçeyi içeri koy pamuk ile tüpü kapat kapak yerine çünkü oradan nefes alıyor ve karanlığa koyup haftada 1 bak umarım yardımcı olmuşumdur.

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Öncelikle arkadaşların dedikleri gibi test tüpünü hazırla (Tuğkan abinin de videosu var) şimdi atacağım fotoğrafta da kraliçeyi nasıl ayırt edeceğini göstereceğim.

Ekli dosyalar

• IMG_4020.jpeg
    IMG_4020.jpeg
    33.4 KB · Görüntüleme: 17

HAYGAME

Pupa
Üye
Birkaç video izledim ama hâlâ bulamadım. Nasıl koloni oluşturabilirim?
Kraliçe bulmak biraz şans işi ararken de çıkabilir, eve giderken bile. Kraliçe bulduysan zaten arkadaşın dediği gibi yapıp test tüpüne koyabilirsin. Sana olan önerim dışarı çıkacağın her an yanına test tüpü veya en azından şırınga alman, yardımcı olabilir diye fotoğraf koyuyorum.

photo_5767248425866347961_x.jpg

RüzgarMeteÇelik

Larva
Üye
Kraliçe bulmak biraz şans işi ararken de çıkabilir, eve giderken bile. Kraliçe bulduysan zaten arkadaşın dediği gibi yapıp test tüpüne koyabilirsin. Sana olan önerim dışarı çıkacağın her an yanına test tüpü veya en azından şırınga alman, yardımcı olabilir diye fotoğraf koyuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 58644
Geçici yeri olarak şişeye alabilir eve gelince tüpe aktarabilir

katilkarinca

Larva
Üye
Tuğkan abinin eski videolarını izle tane tane anlatıyor.