İnternetten almaya üşendim, evde kendim böyle bir şey yaptım. Sizce kraliçe transfer için buradan geçebilir mi? Hava girer mi? İşçiler transfer yapar mı buradan?
Hocam hava deliğini büyük açıp pamukla tıkarsanız bence daha sağlıklı olur.Elinize sağlık çok güzel olmuş.İnternetten almaya üşendim, evde kendim böyle bir şey yaptım. Sizce kraliçe transfer için buradan geçebilir mi? Hava girer mi? İşçiler transfer yapar mı buradan?
borudaki delikleri diyorsanız zaten boru incecik birşey bide öyle yaparsam çok yer kaplar pamuk diye düşündüm. Şuan hava girmez mi ki? kapakların boruyla bağlandığı yerlerde de pamuklar var zaten ordan da hava giriyor diye fazla delik açmadım.Hocam hava deliğini büyük açıp pamukla tıkarsanız bence daha sağlıklı olur.Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Problem olmaz elinize sağlık.borudaki delikleri diyorsanız zaten boru incecik birşey bide öyle yaparsam çok yer kaplar pamuk diye düşündüm. Şuan hava girmez mi ki? kapakların boruyla bağlandığı yerlerde de pamuklar var zaten ordan da hava giriyor diye fazla delik açmadım.