Nasıl delebilirim

WradSX

Majör
Üye
Öncelikle merhaba, elimde bir plastik outworld için çok uygun bir kutu var. Ama sorun şu ki bunu nasıl delebileceğimi bilmiyorum. Bunu nasıl zarar vermeden delebilirim.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    38.6 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 35

MustafaPX

Pupa
Üye
Öncelikle merhaba, elimde bir plastik outworld için çok uygun bir kutu var. Ama sorun şu ki bunu nasıl delebileceğimi bilmiyorum. Bunu nasıl zarar vermeden delebilirim.
Çakmak la fln şiş yada tornavida yı ısıtıp dele bilirsin ama fazla açma hortum tam oturmaz.

Enesersoy45

Phragmotic
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Ben matkapla deliyorum. Matkap uçlu bir vidayı, delmek istediğiniz yere tepeden 90° ile dayayıp matkapı bastırmadan çalıştırın. Er ya da geç delinir. Sonrasında oluşan deliği ihtiyacınız olan matkap ucuyla genişletin. Kapağa delik açmak istiyorsanız kapağın delik açılacak yüzünü masaya koyup öyle delin, yina bastırmayın, bırakın kütleçekim işini yapsın.

WradSX

Majör
Üye
image.jpg
Güncelleme yapıyorum, makası ısıtarak yavaş yavaş deldim. Sonrasında hortumu takıp tüpe pamukla sabitledim.

AnadolTR

Yumurta
Üye
iç dış kağıt bant yapıştırın, önce ince uçla sonra istediğiniz kalınlıkta yavaşça delin sıkıntı olmaz, beton ucu olmasın ama ahşap ya da metal ucu