Nasıl Daha Rahat Kraliçe Bulabilirim?

HAYGAME

Pupa
Üye
Geçenlerde karınca hobisiyle ilgili videolar izlemeye başladım ve ilgimi çekti. Yakın zamandır da kraliçe karınca arıyorum ancak bulamadım. Geçen haftalarda yerde kraliçe görmem ve gördüğüm yuvaların çok küçük olması bana uçuş zamanın geçtiği düşüncesi yarattı. Aramaya devam etmeli miyim? Etmeli isem daha rahat nasıl kraliçe karınca bulabilirim? Ankara'da yaşıyorum.

Mamii

Pupa
Üye
Geçenlerde karınca hobisiyle ilgili videolar izlemeye başladım ve ilgimi çekti. Yakın zamandır da kraliçe karınca arıyorum ancak bulamadım. Geçen haftalarda yerde kraliçe görmem ve gördüğüm yuvaların çok küçük olması bana uçuş zamanın geçtiği düşüncesi yarattı. Aramaya devam etmeli miyim? Etmeli isem daha rahat nasıl kraliçe karınca bulabilirim? Ankara'da yaşıyorum.
Hocam uçuşlar ilkbahardan sonbahara kadar devam eder yani uçuşlar bitmedi farklı mevsimlerde farklı türlerin uçuşu vardır yani. Sen daha kraliçe bulabilirsin bulmak için park kenarlarına kaldırımlara bak yeşilliklere bakma orada olsana göremezsin iyi hobiler.

SıslYahya

Pupa
Üye
Hocam uçuşlar ilkbahardan sonbahara kadar devam eder yani uçuşlar bitmedi farklı mevsimlerde farklı türlerin uçuşu vardır yani. Sen daha kraliçe bulabilirsin bulmak için park kenarlarına kaldırımlara bak yeşilliklere bakma orada olsana göremezsin iyi hobiler.
Kışında bazı türlerin uçuşu vardır.

creal

Media
Üye
Hocam ben yağmurdan sonra, dağlık alanlarda bulunan okulların içine bakıyorum kesin olarakda buluyorum. Sizde deneyebilirsiniz. Baya işe yarıyor.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Akşamları sokak lambası altı...

HAYGAME

Pupa
Üye
Hocam uçuşlar ilkbahardan sonbahara kadar devam eder yani uçuşlar bitmedi farklı mevsimlerde farklı türlerin uçuşu vardır yani. Sen daha kraliçe bulabilirsin bulmak için park kenarlarına kaldırımlara bak yeşilliklere bakma orada olsana göremezsin iyi
Teşekkürler aramaya devam edicem

Hocam ben yağmurdan sonra, dağlık alanlarda bulunan okulların içine bakıyorum kesin olarakda buluyorum. Sizde deneyebilirsiniz. Baya işe yarıyor
Değerlendircem cevap için teşekkürler

Mahir-K

Pupa
Üye
Ben akşam hava kararmadan parke taşlarının aralarında buluyorum. Uçuşların yoğun olduğu zaman bakkal market vitrinlerininin ışığına çok gelir hatta akşam yürüyüşü yaparken kafanıza bile düşebiliyorlar🤣