Nasıl daha kolay kraliçe karınca bulabilirim
Arayarak başka yol yokNasıl daha kolay kraliçe karınca bulabilirim
Çalıl . Taşlık gibi alanlara bakarak daha kolay bulabilirsin . Ve yağmur yağdıktan sonra güneş açarsa aramaya hemen başla . Güneş açmasa bile şansını deneNasıl daha kolay kraliçe karınca bulabilirim
Keşke yağmur yağsa mersine allahın günü yağmur yağmaz mecbur satın alıcam galibs 3 gündür bir tane bile denk gelmedimÇalıl . Taşlık gibi alanlara bakarak daha kolay bulabilirsin . Ve yağmur yağdıktan sonra güneş açarsa aramaya hemen başla . Güneş açmasa bile şansını dene
Banada 1 haftadır . Bir türlü bulamiyom her yere bakıyom yaaKeşke yağmur yağsa mersine allahın günü yağmur yağmaz mecbur satın alıcam galibs 3 gündür bir tane bile denk gelmedim
istanbulda her yer kraliçe dolu bugünde buldum ama almadım çok var diye dikkatli ara bulursunNasıl daha kolay kraliçe karınca bulabilirim
İstanbulda otursam keşke oraya güzel yağmur ondandıristanbulda her yer kraliçe dolu bugünde buldum ama almadım çok var diye dikkatli ara bulursun
Yağmur yağmadı zaman bizim mahallede formica Cataglyphis uçuşları olduİstanbulda otursam keşke oraya güzel yağmur ondandır
Bizim köydeki evin arka bahçesinde cataglyphis ucusu vardı bir sürülerdiYağmur yağmadı zaman bizim mahallede formica Cataglyphis uçuşları oldu
satın alma illaki karşına çıkacak bir gün öyle hemen bulmak diye bir şey yok zaten şans işi bu bir hafta iki hafta bulamazsın bir günde 4-5 kraliçe bulursun sana tavsiyem park kenarlarını toprak yolları ararsan bulma ihtimalin artacaktırKeşke yağmur yağsa mersine allahın günü yağmur yağmaz mecbur satın alıcam galibs 3 gündür bir tane bile denk gelmedim