Nasıl Bulurum?

Atlasars

Yumurta
Üye
Merhaba Uzun Süredir Karınca Hobisiyle uğraşıyorum ve artık Karadul tarantula mantis çiyan gibi hayvanlarıda beslemeyi istiyorum Bunları nerden nasıl bulabilirim besleme amaçlı ne vermeliyim köy ortamında bulabilir miyim şehirlerde bulunur mu? Destek olursanız çok sevinirim özellikle bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan yardım alabilirsem çok sevinirim ve bana önerebileceğiniz başka beslenebilecek etobur bir böcek var mıdır? Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

zkkturkish

Larva
Üye
Karadul için kendisinin yarısı kadar canlı-cansız yem verebilirsin.

Hemitheconyx

Pupa
Üye
Merhaba Uzun Süredir Karınca Hobisiyle uğraşıyorum ve artık Karadul tarantula mantis çiyan gibi hayvanlarıda beslemeyi istiyorum Bunları nerden nasıl bulabilirim besleme amaçlı ne vermeliyim köy ortamında bulabilir miyim şehirlerde bulunur mu? Destek olursanız çok sevinirim özellikle bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan yardım alabilirsem çok sevinirim ve bana önerebileceğiniz başka beslenebilecek etobur bir böcek var mıdır? Teşekkürler.
Tarantula öyle aman aman pahalı bir canlı değil ve internette satan kişileri kolaylıkla bulabilirsiniz . Forumda da zaten birçok konu var bununla alakalı . Önerebileceğim tek şey doğadan canlı almayın alacaksanız da iyice araştırın ve canlının ihtiyaçlarını karşılayın öyle alın ve yetişkin canlılar ile erkek canlıları üreyebilmesi için doğadan koparmayın . Çoğu eklembacaklılarda erkeklerin ömrü zaten az oluyor bırakın üresinler doğalarında . Mantislerinde ömürleri zaten az o yüzden yetişkin almayın . Basit bir arazi ile de (köy , orman , boş tarlalar , boş araziler vs.) çoğu eklembacaklıyı gözlemleyebilirsiniz .