Un kurdu aldım, nasıl vermeliyim karıncalarıma acaba?
İşçi sayısına göre vermen en doğrusu, işçiler yeni çıktıysa 2-3cmlik un kurdunun 3/1 verebilirsin.Un kurdu aldım, nasıl vermeliyim karıncalarıma acaba?
clustral olmayan bir kraliçem var işçisi yok daha 2. hafta sizce ne aralıklarla nasıl beslemeliyimİşçi sayısına göre vermen en doğrusu, işçiler yeni çıktıysa 2-3cmlik un kurdunun 3/1 verebilirsin.
Bence bir mikro kurdun kafasını koparıp besleyebilirsin. Eğer claustral ise, hiç beslemene gerek yok.clustral olmayan bir kraliçem var işçisi yok daha 2. hafta sizce ne aralıklarla nasıl beslemeliyim
Hangi cins kraliçeniz?clustral olmayan bir kraliçem var işçisi yok daha 2. hafta sizce ne aralıklarla nasıl beslemeliyim
Birisi colobopsis diğeri pheidoleHangi cins kraliçeniz?
Colobopsis beslemenizi asla önermiyorum. Çok geç değilse doğaya salın bence. Forumda, bildiğim kadarıyla Ares hocamdan başka kimse işçi alamamış. C seviyesi zorlukta bir cins. Pheidole ise çok güzel bir cins asker üretiyor, claustral ve A seviye kısaca bulunmaz bir nimet.Birisi colobopsis diğeri pheidole
colobopsis yumurtlamış bıraksam doğaya taşır mı yumurta acaba bir de pheidole için chatgpt kraliçe beslenmeli demişti ondan sordumColobopsis beslemenizi asla önermiyorum. Çok geç değilse doğaya salın bence. Forumda, bildiğim kadarıyla Ares hocamdan başka kimse işçi alamamış. C seviyesi zorlukta bir cins. Pheidole ise çok güzel bir cins asker üretiyor, claustral ve A seviye kısaca bulunmaz bir nimet.
Chatgpt’ye güvenmeyin, forumdaki rehbere bağlı kalın. Colobopsis’ten nasıl yumurta aldınız bilmiyorum. Tüpün içine tıpa yerleştiriyorlar galiba, siz yaptınız mı?colobopsis yumurtlamış bıraksam doğaya taşır mı yumurta acaba bir de pheidole için chatgpt kraliçe beslenmeli demişti ondan sordum
colobopsis yumurtlamış bıraksam doğaya taşır mı yumurta acaba bir de pheidole için chatgpt kraliçe beslenmeli demişti ondan sordum
evet bu olduğuna eminim tıpa da yaptım ama 2 yumurta bırakmış o yüzden beslemek istedimChatgpt’ye güvenmeyin, forumdaki rehbere bağlı kalın. Colobopsis’ten nasıl yumurta aldınız bilmiyorum. Tüpün içine tıpa yerleştiriyorlar galiba, siz yaptınız mı?
Ekli dosyayı görüntüle 66177
Kraliçenin bunun gibi olduğundan emin misiniz?
Yumurta bıraktıysa beslemeye çalışın o zaman, alttaki linklerde olan mesajları okuyup bilgi edinebilirsiniz.evet bu olduğuna eminim tıpa da yaptım ama 1 yumurta bırakmış o yüzden beslemek istedim
sağolun iyi forumlarYumurta bıraktıysa beslemeye çalışın o zaman, alttaki linklerde olan mesajları okuyup bilgi edinebilirsiniz.
Colobopsis Truncata Bakım Rehberi
Colobopsis Truncata Subfamily: Formicinae Tribe: Camponotini Bölge : Avrasya ve Avrupa Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu C Sınıf Olumsuz 100 Olumsuz Olumlu...karincaciftligim.com
Colobopsis Truncata
Öncelikle merhabalar geçenlerde bulduğum Colobopsis truncata türü için araştırmalar sonucunda bir test tüpü hazırladım.Ana mantığı dar girişli bölmeler oluşturmak ancak kraliçem ilk girişte bekliyor sadece kafasını deliğe sokuyor ve koyduğum şekerli suya da dokunduğunu görmedim.Eski tüpü çatlak...karincaciftligim.com