Nasıl başlarım?

selcukdincer6100

Yumurta
Üye
Merhaba bu karınca işine başlamak istiyorum ancak gerekli şeyleri nerden alabilirim? Neler almam lazım? Bu aylarda hangi karınca kraliçesini bulabilirim? Bu sorulara yanıt verirseniz sevinirim teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

armagankaya

Minör
Üye
Merhaba bu karınca işine başlamak istiyorum ancak gerekli şeyleri nerden alabilirim? Neler almam lazım? Bu aylarda hangi karınca kraliçesini bulabilirim? Bu sorulara yanıt verirseniz sevinirim teşekkürler.
Hocam, şu an bulabileceğinizi pek zannetmiyorum. Kış uykusu dönemi olduğu için elinizde bulunması gerekenler şimdilik cam test tüpü, damlalık (isteğe bağlı), un kurdu, kırmızı asetat kâğıdı. Geneli bunlar. Bunları da internetten edinebilirsiniz, Trendyol gibi vesaire.İyi hobiler dilerim.

aatom_karinca

Media
Yardımsever
Üye
Çok güzel bir zamanın var. Bahara kadar gerekli ekipmanları ve bilgileri toplamanı öneririm. Test tüpü, Twe-7, Formicarium, Outworld şimdiden yedekte bulunsun. Belki Bahara kalmadan başka arkadaşlardan koloni alabilirsin. Başlangıç seviyesi çoğu karıncayı da baharda bulursun acele etme. Bol bol bilgi iyidir. Pasif hobicilikte başarılar. <3