Nasıl Alabilirim ?

RZ4

Yumurta
Üye
Benim yaklaşık 11 işçili lasius kolonim var, 2 gün önce yarım mikro un kurdu verdim ve işçiler un kurdunu taşıyıp kraliçenin yanına götürdüler un kurdu 2 gündür kraliçenin yanında siyah halde kraliçenin yanına olduğu için de alamıyorum. Bu gün bi yolculuğa çıkıcam un kurdunu yanlarından almam lazım 2 gün evde olmicam problem olur mu olcaksa da nası yanlarından alabilirim, biraz uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Benim yaklaşık 11 işçili lasius kolonim var, 2 gün önce yarım mikro un kurdu verdim ve işçiler un kurdunu taşıyıp kraliçenin yanına götürdüler un kurdu 2 gündür kraliçenin yanında siyah halde kraliçenin yanına olduğu için de alamıyorum. Bu gün bi yolculuğa çıkıcam un kurdunu yanlarından almam lazım 2 gün evde olmicam problem olur mu olcaksa da nası yanlarından alabilirim, biraz uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Çöp şişle alabilirsiniz en fazla 1-2 yumurtaya zarar gelir. Mite oluşup bütün koloninin ölmesinden iyidir

Ünal

Pupa
Üye
Bı sure sonra taşırlar ileri tasimazlarsa çöp şişle alabilirsin

RZ4

Yumurta
Üye
Bı sure sonra taşırlar ileri tasimazlarsa çöp şişle alabilirsin
Normalde taşıyacaklarını bende biliyorum fakat bu gün yola çıkıcağımdan 2 gün daha alamayacaktım ki uzun uğraşlar sonucu hiç bir yumurtaya zarar vermeden alabildim.

RZ4

Yumurta
Üye
İkinize de teşekkürler bu arada :)