Mymrica türü ile ilgili hiç tecrübem yok fakat karıncalar sürekli tek yem yemekten bıkabiliyorlar yani farkı yem türleri kullanın şu an elinizde farklı canlı yem yoksa haşlanmış yumurta beyazı veya balık yemi verebilirsiniz. İki günde bir ya da bir günde bir şekerli su takviyesi yapmanızı öneririm. Parazit olma ihtimali de olabilir bence.kolonim yavaş yavaş ölüyor sebebi ne olabilir pamuk ıslaklığı sebeb olabilirmi yada susuzluk unkurdunuda yemiyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 32230Ekli dosyayı görüntüle 32229
valla şuanda her şeyi deniyorum her gün 5-10 tane ölü geliyor outworlde nem problemi olucağını sanmıyorum tüpteki pamuğu ellemiyorlar ayrıca yumurtaları yok, öncesinde büyük bir outworldden buraya taşımıştım, maalesef o outworldde dışarı taşındıkları için zoraki bir taşıma yapmıştım mecbur kalarak dediğiniz gibi yumurta haşlaması vereceğmMymrica türü ile ilgili hiç tecrübem yok fakat karıncalar sürekli tek yem yemekten bıkabiliyorlar yani farkı yem türleri kullanın şu an elinizde farklı canlı yem yoksa haşlanmış yumurta beyazı veya balık yemi verebilirsiniz. İki günde bir ya da bir günde bir şekerli su takviyesi yapmanızı öneririm. Parazit olma ihtimali de olabilir bence.
Stres yapmamalarına da özen gösterin. Belki koloniyi kurtarabiliriz.![]()
Yanlış bilmiyorsam koloniyi satın almıştınız.valla şuanda her şeyi deniyorum her gün 5-10 tane ölü geliyor outworlde nem problemi olucağını sanmıyorum tüpteki pamuğu ellemiyorlar ayrıca yumurtaları yok, öncesinde büyük bir outworldden buraya taşımıştım, maalesef o outworldde dışarı taşındıkları için zoraki bir taşıma yapmıştım mecbur kalarak dediğiniz gibi yumurta haşlaması vereceğm
@darkness ında dediği gibi patlatılmış bir koloni olma ihtimali de var.Yanlış bilmiyorsam koloniyi satın almıştınız.
Satın aldığınız kişinin koliniyi patlatmadığından eminmisiniz?
valla bir fikrim yok antstoredan aldımYanlış bilmiyorsam koloniyi satın almıştınız.
Satın aldığınız kişinin koliniyi patlatmadığından eminmisiniz?
bilemiyorum hocam valla pisman olum zaten bazi urunler konusundada pisman oldumGenellikle internetten alınan karıncalar patlatılmış yuvalar oluyor. Ölmelerinin sebebi bu olabilir.