Myrmica kolonim için ısıtıcı kaynağı

Caisssa

Yumurta
Üye
Merhabalar, yeni bir koloni sahiplendim. Gerekli olan malzemeleri toplarken ısıtıcı konusunda kafam karıştı Muğla'da yaşıyorum ve evim geceleri oldukça soğuk olabiliyor ayrıca sürekli olarak sabit bir sıcaklıkta veya normal bir sıcaklıkta kalmasını istiyorum karıncalarımın ne gibi bir ısıtıcı kullanabilirim ? küçük masa lambaları ile ısıtabilir miyim ısıtabilirsem ne gibi bir lamba çeşidi kullanmam gerekiyor bunu bana söylerseniz gerçekten minnettar olurum. Ayrıca kış uykusu gerekli olmasına rağmen ilk senesinde kış uykusuna yatırmalımıyım ?

darkness

Yumurta
Deneyimli Hobici
Üye
Merhabalar, yeni bir koloni sahiplendim. Gerekli olan malzemeleri toplarken ısıtıcı konusunda kafam karıştı Muğla'da yaşıyorum ve evim geceleri oldukça soğuk olabiliyor ayrıca sürekli olarak sabit bir sıcaklıkta veya normal bir sıcaklıkta kalmasını istiyorum karıncalarımın ne gibi bir ısıtıcı kullanabilirim ? küçük masa lambaları ile ısıtabilir miyim ısıtabilirsem ne gibi bir lamba çeşidi kullanmam gerekiyor bunu bana söylerseniz gerçekten minnettar olurum. Ayrıca kış uykusu gerekli olmasına rağmen ilk senesinde kış uykusuna yatırmalımıyım ?
Isıtıcı ped almanız en uygunu olacaktır.
Kış uykusuna ilk senesinde yatırmak zorunlu değil ama yatırırsanız kış uykusu bitince gelişim artar.

Caisssa

Yumurta
Üye
Isıtıcı ped almanız en uygunu olacaktır.
Kış uykusuna ilk senesinde yatırmak zorunlu değil ama yatırırsanız kış uykusu bitince gelişim artar.
merhaba şöyle bir ürün almayı planlıyorum,

ısıtıcı pedlerin nasıl çalıştığını bilmiyorum herhangi link paylaşabilirseniz sevinirim ayrıca ısıtıcı pedlerin ne kadar dayandığınıda bilmiyorum

darkness

Yumurta
Deneyimli Hobici
Üye
merhaba şöyle bir ürün almayı planlıyorum,

ısıtıcı pedlerin nasıl çalıştığını bilmiyorum herhangi link paylaşabilirseniz sevinirim ayrıca ısıtıcı pedlerin ne kadar dayandığınıda bilmiyorum
Bu ısıtıcı pedi alabilirsiniz.
Isıtıcı pedin değilde termostatın nasıl kullanılacağı önemli.

Emre52ege52

Replete
Üye
Knk merhaba wp grubunda bir arkadaş satıyordu istersen telefon numarasını vereyim yazarsin

Caisssa

Yumurta
Üye
Bu ısıtıcı pedi alabilirsiniz.
Isıtıcı pedin değilde termostatın nasıl kullanılacağı önemli.
merhaba, teşekkür ederim geri dönüşünüz için ayrıca şunu bulmuştum
bunu duy ile bağlasam sorun olurmu acaba daha ucuz ve daha kolay

darkness

Yumurta
Deneyimli Hobici
Üye
merhaba, teşekkür ederim geri dönüşünüz için ayrıca şunu bulmuştum
bunu duy ile bağlasam sorun olurmu acaba daha ucuz ve daha kolay
Bunu alırsanız termostat almanız gerek ayrıca bunun yakınca değişik kötü bir kokusu var.Isıtıcı ped kadar kullanışlıda değil.
Işık vermeden sürüngenleri,amfibileri ısıtmak için kullanıyor.

Caisssa

Yumurta
Üye
Bunu alırsanız termostat almanız gerek ayrıca bunun yakınca değişik kötü bir kokusu var.Isıtıcı ped kadar kullanışlıda değil.
Işık vermeden sürüngenleri,amfibileri ısıtmak için kullanıyor.
anladım o halde o gösterdiğim pedi alsam yeterli olacaktır, peki karıncaları nasıl koymalıyım yani direk olarak üstüne koymalımıyım yoksa ekstra bir işlem gerekiyormu

Barkın

Larva
Yardımsever
Üye
Büyük ısıtıcı pedler karıncalar için uygun değil, Tüpün sadece bir kısmının ısınmasında fayda var. Aşağıya ıstıcıların nasıl kullanılması gerektiğini gösteren iki video atıyorum.

Caisssa

Yumurta
Üye
Büyük ısıtıcı pedler karıncalar için uygun değil, Tüpün sadece bir kısmının ısınmasında fayda var. Aşağıya ıstıcıların nasıl kullanılması gerektiğini gösteren iki video atıyorum.

direk olarak temasta bulundurmamam gerektiğini araştırmalarım sonucu anlamıştım videoyu izleyince dahada kavradım geniş ve çoklu kolonilerim olduğu için bu ped hepsine haylice yetecekdir eğer düzgün konumlandırırsam